Värikkäät vappupallot 2023

Värikkäät vappupallot 2023

Päivitetty 27.4.2023

Iloiset foliopallot värittävät katukuvaa tänäkin vappuna. K-Citymarketista saat parhaat vappupallot ja suositut, elokuvista ja piirretyistä tutut hahmopallot, jotka ovat niin isojen kuin pienempienkin juhlijoiden mieleen!

KCM logo 680px

Yhtä varmasti kuin sima, munkit ja muut vappuherkut, toukokuun 1. päivän juhlintaan kuuluvat myös iloisen värikkäät foliopallot. K-Citymarketien kevään 2023 vappupallovalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, pienistä muotofoliopalloista käveleviin foliopalloihin.

Ikisuosikkeja ovat mm. erilaiset ajoneuvot, yksisarviset, dinosaurukset, Ryhmä Hau, Pipsa Possu, Frozen, Spider-Man, Hello Kitty, Pokemon, Minions, Transformers ja My Little Pony. Perheen pienimmät ilahtuvat varmasti erilaisista eläinhahmoista, hymynaamoista, Nalle Puhista, Teletapeista ja Muumeista.

Aikuisempaan makuun löytyy mm. shampanjalasia ja kesädrinkkiä. Uutuutena mm. Brawl Stars, Bluey ja ajankohtainen Rauhan kyyhky.

Alla poimintoja vappupalloista - mikä on suosikkisi?

(Vappupallojen valikoimat vaihtelevat kaupoittain.)

Minitikkupallot

Minitikkupalloissa näkyvät tutut piirettyjen ja elokuvien sankarit.

Pienet foliopallot 2022 680 Minitikkupallot 3,99€/kpl

Pienet foliopallot

Pienten foliopallojen valikoima on monipuolinen - tutuista sarjakuvahahmoista, piirettyjen ja elokuvien sankareista aina erilaisiin värikkäisiin palloihin.

KCM vappupallot pieni 2023 680x300 Pienet foliopallot 18" 4,99€/kpl

Muotofoliopallot

Muotofoliopalloissa nähdään lasten lempihahmoja kuten Ryhmä Hau, Frozen, Minions sekä yksisarvinen.

Mutofoliopallot 2022 680x500 Muotofoliopallot 8,99€/kpl

Kävelevät foliopallot

Kävelevät foliopallot ovat vappupallosuosikkeja! Valikoimissa erilaisia hauskoja eläinhahmoja.

Kavelevat pallot 2022 680 Kävelevät foliopallot 15,99€/kpl

3D erikoisfoliopallot

Isojen ja näyttävien 3D foliopallojen korkeus vaihtelee ja ne tuovat iloista vapputunnelmaa kotiin. Palloissa seikkailee erilaisia eläinhahmoja.

KCM vappupallot 3D 2023 680x300 Erikoisfoliopallo 15,99€/kpl

Foliopallon säilytys ja hävittäminen

Foliopallot pysyvät hyvänä useita päiviä tai jopa viikkoja. Foliopallot täytetään helium-kaasulla, joka reagoi lämpötilan vaihteluihin - älä siis ihmettele jos kylmässä ilmassa pallo vaikuttaa hieman tyhjentyneeltä, se palautuu ennalleen sisätiloissa. Heliumtäytteistä ilmapalloa voi turvallisesti kuljettaa henkilöautossa sekä julkisissa kulkuvälineissä, välttäen kuitenkin korkeita lämpötiloja jotka voivat aiheuttaa heliumin äkillisen laajenemisen.

Täytettyjä folipalloja on vastuullista käyttää painon kanssa. Paino pitää pallon maassa eikä se näin ollen pääse karkaamaan ympäristöön, johon se ei kuulu. Meillä myynnissä olevissa palloissa on aina pallopaino kiinnitettynä.

Koska foliopallojen väri on elintarvikeväriä, sitä saattaa irrota hieman pallon pinnasta esim. sateen ja hankauksen voimasta. Foliopallot voidaan tyhjentää ja täyttää uudelleen, tai niiden materiaali voidaan tyhjentämisen jälkeen käyttää esimerkiksi askartelussa. Foliopallo kuuluu lajitella sekajätteen joukkoon.

Muista myös vappuviuhka, serpentiini ja hauskat peruukit, katso valikoima täältä >>