Vappu
Värikkäät vappupallot 2019

Värikkäät vappupallot 2019

Iloiset foliopallot värittävät katukuvaa vappuna. K-Citymarketista saat parhaat vappupallot ja suositut, elokuvista ja piirretyistä tutut hahmopallot, jotka ovat niin isojen kuin pienempienkin juhlijoiden mieleen!

Yhtä varmasti kuin sima, munkit ja muut vappuherkut, toukokuun 1. päivän juhlintaan kuuluvat myös iloisen värikkäät foliopallot. K-Citymarketien kevään 2019 vappupallovalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, pienistä tikkupalloista suuriin 3D-palloihin.

Lasten suosikkeja ovat perinteiset prinsessat, merenneidot ja eläinhahmot, unohtamatta myöskään supersankareita, autoja ja moottoripyöriä. Muumien uusi tuleminen näkyy myös vappupalloissa ja tuleva Frozen-elokuva jatkaa Elsan sekä Annan suosiota. Star Wars, Minions-hahmot sekä Ryhmä Hau ovat nekin lasten mieleen vappupallojen hahmoissa.

Lapset ja aikuisetkin ihastuvat tarunhohtoisiin yksisarvisiin, pinkkeihin flamingoihin sekä hauskoihin laamoihin foliopalloissa. Herkulliset vappupallot kuten jäätelö, donitsi sekä ananas tuovat veden kielelle.

Alla joitain vapun 2019 hauskoja foliopalloja - mikä on suosikkisi?

(Vappupallojen valikoimat vaihtelevat kaupoittain.)

Tikkufoliopallot

Pienet minitikkupallot sopivat erityisesti perheen pienimmille - niitä on kiva heilutella ilman pelkoa, että pallo karkaa taivaalle.

vappupallot tikkupallot 2019 680x300

Hahmofoliopallot

Erilaisten hahmofoliopallojen valikoima on monipuolinen, tutuista sarjakuvahahmoista, piirettyjen ja elokuvien sankareista aina värikkäisiin herkkupalloihin.

vappupallot hahmopallot 2019 680x300

3D-foliopallot ja kävelevät hahmopallot

Suuret 3D-pallot, kävelevät foliopallot sekä kävelevät jättifoliopallot ovat uusimpia vappupallosuosikkeja! Palloissa seikkailee niin eläinhahmoja kuin Disneyn klassikkohahmojakin. 3D-ilmapallot ja kävelevät jättifoliopallot kuuluvat suurimpien kauppojen valikoimiin.

vappupallot isot3 2019 680x300

Foliopallon säilytys ja hävittäminen

Foliopallot pysyvät hyvänä useita päiviä tai jopa viikkoja. Foliopallot täytetään helium-kaasulla, joka reagoi lämpötilan vaihteluihin - älä siis ihmettele jos kylmässä ilmassa pallo vaikuttaa hieman tyhjentyneeltä, se palautuu ennalleen sisätiloissa. Heliumtäytteistä ilmapalloa voi turvallisesti kuljettaa henkilöautossa sekä julkisissa kulkuvälineissä, välttäen kuitenkin korkeita lämpötiloja jotka voivat aiheuttaa heliumin äkillisen laajenemisen.

Koska foliopallojen väri on elintarvikeväriä, sitä saattaa irrota hieman pallon pinnasta esim. sateen ja hankauksen voimasta. Foliopallot voidaan tyhjentää ja täyttää uudelleen, tai niiden materiaali voidaan tyhjentämisen jälkeen käyttää esimerkiksi askartelussa. Foliopallo kuuluu lajitella sekajätteen joukkoon.