Värikkäät vappupallot 2022

Värikkäät vappupallot 2022

Iloiset foliopallot värittävät katukuvaa vappuna. K-Citymarketista saat parhaat vappupallot ja suositut, elokuvista ja piirretyistä tutut hahmopallot, jotka ovat niin isojen kuin pienempienkin juhlijoiden mieleen!

Yhtä varmasti kuin sima, munkit ja muut vappuherkut, toukokuun 1. päivän juhlintaan kuuluvat myös iloisen värikkäät foliopallot. K-Citymarketien kevään 2022 vappupallovalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, pienistä muotofoliopalloista käveleviin foliopalloihin.

Vuodesta toiseen lasten suosikkeja ovat prinsessat, eläinhahmot, supersankarit sekä Muumipallot. Lisäksi Frozen, Minions-hahmot, Cars ja Ryhmä Hau ovat nekin lasten mieleen vappupallojen muodossa.

Alla joitain vapun 2022 hauskoja palloja - mikä on suosikkisi?

(Vappupallojen valikoimat vaihtelevat kaupoittain.)

Pienet foliopallot

Pienten foliopallojen valikoima on monipuolinen - tutuista sarjakuvahahmoista, piirettyjen ja elokuvien sankareista aina erilaisiin värikkäisiin palloihin.

Pienet foliopallot 2022 680 Pienet foliopallot 18" 3,99€/kpl

Muotofoliopallot

Vappuna 2022 muotofoliopalloissa nähdään lasten lempihahmoja kuten Ryhmä Hau, Frozen, Minion Kätyri, sekä yksisarvinen.

Mutofoliopallot 2022 680x500 Muotofoliopallot 7,99€/kpl

Kävelevät foliopallot

Kävelevät foliopallot ovat vappupallosuosikkeja! Palloissa seikkailee erilaisia eläinhahmoja kuten kissa ja kiraffi sekä koira ja hevonen.

Kavelevat pallot 2022 680 Kävelevät foliopallot 14,99€/kpl

Isot 2D tai 3D foliopallot

Tämän vapun uutuus ovat isot 3D foliopallot. Näiden näyttävien pallojen korkeus vaihtelee ja ne tuovat iloista vapputunnelmaa kotiin.

Uutuuspallot 2022 680x600 Ilmatäytteinen foliopallo 14,99€/kpl

Foliopallon säilytys ja hävittäminen

Foliopallot pysyvät hyvänä useita päiviä tai jopa viikkoja. Foliopallot täytetään helium-kaasulla, joka reagoi lämpötilan vaihteluihin - älä siis ihmettele jos kylmässä ilmassa pallo vaikuttaa hieman tyhjentyneeltä, se palautuu ennalleen sisätiloissa. Heliumtäytteistä ilmapalloa voi turvallisesti kuljettaa henkilöautossa sekä julkisissa kulkuvälineissä, välttäen kuitenkin korkeita lämpötiloja jotka voivat aiheuttaa heliumin äkillisen laajenemisen.

Täytettyjä folipalloja on vastuullista käyttää painon kanssa. Paino pitää pallon maassa eikä se näin ollen pääse karkaamaan ympäristöön, johon se ei kuulu. Meillä myynnissä olevissa palloissa on aina pallopaino kiinnitettynä.

Koska foliopallojen väri on elintarvikeväriä, sitä saattaa irrota hieman pallon pinnasta esim. sateen ja hankauksen voimasta. Foliopallot voidaan tyhjentää ja täyttää uudelleen, tai niiden materiaali voidaan tyhjentämisen jälkeen käyttää esimerkiksi askartelussa. Foliopallo kuuluu lajitella sekajätteen joukkoon.