Vappu
Värikkäät vappupallot 2020

Värikkäät vappupallot 2020

Iloiset foliopallot värittävät katukuvaa vappuna. K-Citymarketista saat parhaat vappupallot ja suositut, elokuvista ja piirretyistä tutut hahmopallot, jotka ovat niin isojen kuin pienempienkin juhlijoiden mieleen!

Yhtä varmasti kuin sima, munkit ja muut vappuherkut, toukokuun 1. päivän juhlintaan kuuluvat myös iloisen värikkäät foliopallot. K-Citymarketien kevään 2020 vappupallovalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, pienistä tikkupalloista suuriin 3D-palloihin.

Lasten suosikkeja ovat perinteiset prinsessat, merenneidot ja eläinhahmot, unohtamatta myöskään supersankareita, autoja ja moottoripyöriä. Vuosi 2020 on Muumien juhlavuosi, sillä ensimmäisen Muumi-kirjan julkaisusta on kulunut 75 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi huomio suunnataan Muumien ja #MEIDÄN MERI -kampanjan avulla Itämeren suojeluun, mutta myös muut myyntiin tulevat Muumipallot ovat varmasti vappuna suosittuja. Frozen 2-elokuvan myötä Annan ja Elsan suosio jatkuu ja prinsessapalloja löytyy uudella ilmeellä. Star Wars, Minions-hahmot sekä Ryhmä Hau ovat nekin lasten mieleen vappupallojen hahmoissa.

Alla joitain vapun 2020 hauskoja foliopalloja - mikä on suosikkisi?

(Vappupallojen valikoimat vaihtelevat kaupoittain.)

Tikkufoliopallot

Pienet minitikkupallot sopivat erityisesti perheen pienimmille - niitä on kiva heilutella ilman pelkoa, että pallo karkaa taivaalle.

KCM_vappupallot_2020_tikkupallot_680x300

Hahmofoliopallot ja pienet foliopallot

Erilaisten hahmofoliopallojen ja pienten foliopallojen valikoima on monipuolinen - tutuista sarjakuvahahmoista, piirettyjen ja elokuvien sankareista aina värikkäisiin eläinpalloihin.

KCM_vappupallot_2020_folio_680x300

3D-foliopallot ja kävelevät hahmopallot

Suuret 3D-pallot, kävelevät foliopallot sekä kävelevät jättifoliopallot ovat uusimpia vappupallosuosikkeja! Palloissa seikkailee niin eläinhahmoja kuin Disneyn klassikkohahmojakin. 3D-ilmapallot ja kävelevät jättifoliopallot kuuluvat suurimpien kauppojen valikoimiin.

KCM_vappupallot2020_3D_kavelevat_680x300

Foliopallon säilytys ja hävittäminen

Foliopallot pysyvät hyvänä useita päiviä tai jopa viikkoja. Foliopallot täytetään helium-kaasulla, joka reagoi lämpötilan vaihteluihin - älä siis ihmettele jos kylmässä ilmassa pallo vaikuttaa hieman tyhjentyneeltä, se palautuu ennalleen sisätiloissa. Heliumtäytteistä ilmapalloa voi turvallisesti kuljettaa henkilöautossa sekä julkisissa kulkuvälineissä, välttäen kuitenkin korkeita lämpötiloja jotka voivat aiheuttaa heliumin äkillisen laajenemisen.

Täytettyjä folipalloja on vastuullista käyttää painon kanssa. Paino pitää pallon maassa eikä se näin ollen pääse karkaamaan ympäristöön, johon se ei kuulu. Meillä myynnissä olevissa palloissa on aina pallopaino kiinnitettynä.

Koska foliopallojen väri on elintarvikeväriä, sitä saattaa irrota hieman pallon pinnasta esim. sateen ja hankauksen voimasta. Foliopallot voidaan tyhjentää ja täyttää uudelleen, tai niiden materiaali voidaan tyhjentämisen jälkeen käyttää esimerkiksi askartelussa. Foliopallo kuuluu lajitella sekajätteen joukkoon.