Vappu
Värikkään vapun tunnelmaa

Värikkään vapun tunnelmaa

Kevään hauskinta ja värikkäintä juhlaa vietetään iloisissa tunnelmissa joka vuosi toukokuun ensimmäinen päivä sekä sen aattoiltana. Innokkaimmat vappuihmiset aloittavat juhlien suunnittelemisen ja juhlimisen jo hyvissä ajoin!

Vappuna juhlitaan suomalaista työtä ja ylioppilaita keväisessä karnevaalitunnelmassa. Vappu on ystävien, opiskelu- ja työtovereiden sekä koko perheen yhdessäolon juhla, jota vietetään herkullisen piknikin, brunssin ja illanistujaisten muodossa! Vuonna 2019 vappuaatto osuu tiistaille 30.4. ja kansallinen vapaapäivä vappupäivä siten keskiviikolle 1.5. Vappupallot, kirjavat serpentiinit ja vapputorit kuuluvat monien vappuperinteisiin - unohtamatta parhaita vappuherkkuja, kuten munkkeja, tippaleipiä, simaa ja perunasalaattia!

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna su 26.01.10 - 22
ma 27.01.7 - 22
ti 28.01.7 - 22
ke 29.01.7 - 22
to 30.01.7 - 22
pe 31.01.7 - 22

Kutsu ystävät vappubrunssille

Vappubrunssia- tai lounasta vietetään perinteisesti yhdessä ystävien tai perheen kanssa vappupäivänä. Kootkaa yhdessä vapun paras brunssi, ja nauttikaa iloisesta tunnelmasta ja veikeimmistä naposteltavista.

Lue artikkeli ›
Helpota tänä vuonna vappuvalmisteluja tilaamalla vappuruoat verkkokaupasta tai ostoskassit valmiiksi kaupalle kerättynä.
Ostoksille verkkokauppaan ›

Vappumenu x 5

Syntyykö vappumenusi perinteisistä vappuruoista – munkeista, nakeista ja perunasalaatista – vai kenties jostakin ihan muusta? Valitse suosikkisi kaikista viidestä vappumenustamme, joita voit nauttia niin vappupiknikillä kuin kotonakin!

Lue artikkeli ›

Ihanimmat vappuleivonnaiset

Rapsakat tippaleivät, sokerimunkit ja värikkäät donitsit kuuluvat vappuun! Ihanat, kotitekoiset vappuleivonnaiset on helppo napata mukaan piknikille tai viedä tuliaisina yhteiseen vappubrunssipöytään.

Lue artikkeli ›

Vappukakku kruunaa upean kevätpiknikin

Vappuaaton ja vapun päivän sää on aina yllätys, joten parhaat vappukakut ovat herkullisia nauttia sisätiloissa, mutta myös helppoja kantaa mukaan piknikille. Nämä vapun leikittelevät, suussasulavat kakut kannattaa leipoa jo päivää ennen vappuaattoa, jotta aikaa jää myös vapputunnelmointiin!

Lue artikkeli ›

Tee itse aitoa perinteistä simaa - katso 7 vinkkiä

Helpon ja herkullisen perinteisen siman ohjeen löydät fariinisokeripussin kyljestä. Katso vinkit, joiden avulla onnistut varmasti!

Lue artikkeli ›
Rapeakuorinen ja sisältä pehmeä, tuore patonki on vappujuhlien, -piknikin ehdoton kestosuosikki. Aseta kuvitteellinen tai oikea ranskalainen baskeri päähäsi, tartu jauhopussiin ja leivo ohjeillamme parhaat patongit vapuksi!
Katso vapun patonkivinkit ja -ohjeet ›

TOP 10 suosituimmat vappuruoat

Mitkä vappureseptit ovat ihastuttaneet eniten K-Ruoka.fi:n kävijöitä? Katso TOP 10 lista haetuimmista vappuherkuista ja tarkista löytyykö oma suosikkisi listalta.

Lue artikkeli ›

  Nakkimuki

  Mitä tehdä, jos tippaleivät tipahtavat omien keittiötaitojen saavuttamattomiin, jo corn dogien reseptin lukeminen kauhistuttaa, mutta haluaisit silti asettaa tarjolle jotain itsetehdyn oloista vappuevästä? Ratkaisu on napsahtavan simppeli nakkimuki! Resepti on yksinkertainen: keitä nakit, laita nakit mukiin tarjolle ja tee soseista dippibuffet. Näin ketään ei tarvitse nakittaa ahertamaan keittiöön koko vappupäiväksi.

  Näin se tehdään ›

  Värikkäät vappupallot 2019

  Yhtä varmasti kuin sima, munkit ja muut vappuherkut, toukokuun 1. päivän juhlintaan kuuluvat myös iloisen värikkäät foliopallot. Lapset ja aikuisetkin ihastuvat tarunhohtoisiin yksisarvisiin, pinkkeihin flamingoihin sekä hauskoihin laamoihin foliopalloissa. Herkulliset vappupallot kuten jäätelö, donitsi sekä ananas tuovat veden kielelle.

  Lue artikkeli ›