Kuusi värikästä donitsia alustalla, joka on koristeltu orvokeilla.

Vappu on kevään värikkäin juhla

Julkaistu 5.2.2024

Kevään hauskin ja värikkäin juhla, vappu, on taas pian täällä! Vappua vietetään iloisissa tunnelmissa joka vuosi toukokuun ensimmäinen päivä sekä edellispäivänä, aattona. Katso vapun parhaat reseptit ja vinkit. Ja muista laittaa sima ajoissa käymään!

Vappuna juhlitaan suomalaista työtä ja ylioppilaita keväisessä karnevaalitunnelmassa. Tänäkin vuonna vappua vietettäneen poikkeuksellisissa olosuhteissa: pystyyn voi silti laittaa herkullisen piknikin, brunssin tai illallisen!

Vuonna 2024 vappuaatto osuu tiistaille 30.4. ja kansallinen vapaapäivä vappupäivä on siten keskiviikko 1.5. Vappupallot ja kirjavat serpentiinit kuuluvat monien vappuperinteisiin - unohtamatta parhaita vappuherkkuja, kuten munkkeja, tippaleipiä, simaa ja perunasalaattia!

Vinkit vappuun

Herkulliset ideat ja vinkit vapun viettoon

Tuulihattutorni on vapun helpoin ja näyttävin tarjottava

Ihana ja herkullinen tuulihattutorni on vapun paras herkku! Se syntyy valmiista tuulihatuista, tuoreista marjoista ja suklaasta. Niin ihanaa ja niin helpooa herkuttelua!

Herkut vappuun K-kaupasta

Kuusi värikästä donitsia alustalla, joka on koristeltu orvokeilla.

Vapun parhaat munkit

Vappuna herkutellaan perinteisesti munkeilla! Mutta onko sinun suosikkimunkkisi klassiset munkkirinkelit, herkulliset hillomunkit vai sokerikuorrutteiset munkit? Kokeile myös ihanan maukkaita donitseja tai espanjalaisia kanelisia munkkitankoja eli churroja!
Lue lisää

Herkullisimmat reseptit vapun viettoon

Lisää inspiraatiota vapun juhlapöytään