Olemme kierrätysmuovista ja ylpeitä siitä

Olemme kierrätysmuovista ja ylpeitä siitä

Päivitetty 28.4.2020

Unileverin muovisitoumus vähentää uuden muovin käyttöä sekä lisää pakkausten kierrätystä, uudelleenkäyttöä sekä kompostointia.

Kierrätä meidät uudelleen!

Unilever on maailmanlaajuisesti eräs suurimmista bränditaloista ja tuotteitamme käyttää ympäri maailman 2,5 miljardia ihmistä joka päivä. Tämän vuoksi olemme suuressa roolissa muovin kierrätyksen laajentamisessa: tuottamamme ja käyttämämme muovipakkaukset ovat meidän vastuullamme!

Vuoden 2019 lopulla Unilever julkaisi uuden muovisitoumuksen, jossa olemme sitoutuneet globaalisti puolittamaan uuden muovin käytön pakkauksissamme ja keräämään sekä prosessoimaan enemmän muovia kuin myymme pakkauksissamme vuoteen 2025 mennessä. Tämän lisäksi olemme sitoutuneet siihen, että jokainen pakkauksemme on kierrätettävä, uudelleen käytettävä tai kompostoitava 2025 mennessä.

Oikein käytettynä muovi ei saastuta ympäristöämme. Muovi on arvokas materiaali ja se on usein turvallisin sekä hiilijalanjäljeltään vähäpäästöisempi pakkausmateriaali kuin korvaajansa – joten sillä on paikkansa. Muovin paikka ei kuitenkaan ole merissä, joissa, eikä jätteenä kaduilla. Kierrätystaloudessa, missä muovi uudelleen käytetään, kierrätetään tai kompostoidaan, se ei kuormita ympäristöämme.

Kierrättämällä muovipakkauksia

  • Säästämme uusiutumattomia luonnonvaroja
  • Vähennämme muovin valmistuksen CO2-päästöjä
  • Vähennämme muovin valmistuksen energian kulutusta
  • Vähennämme muovijätteen ympäristövaikutuksia
  • Lisäämme kierrätysmuovin käyttöä pakkauksissa
  • Varmistamme kierrätysmuovin riittävyyden

Kierrätä ja voita Jopo-polkupyörä

Haluamme yhdessä K-ryhmän kanssa myös auttaa asiakkaita tekemään vastuullisempia valintoja ja olemme koonneet K-Citymarketeihin yhteen kierrätysmuovista valmistetut tuotteemme, jolloin sinun on helpompi tehdä ympäristöystävällisempi valinta. Haluamme tämän lisäksi palkita muutamia onnekkaita hyvästä ostopäätöksestä ja arvomme 81 Jopoa kaikkien kampanjatuotteita 27.4.-10.5.2020 välisenä aikana ostaneiden kesken.