K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Ohje - Näin tilaat K-Ruoka-verkkokaupasta

Ohje - Näin tilaat K-Ruoka-verkkokaupasta

Moni K-ruokakauppa tarjoaa verkkokauppaa, josta voit tilata ostoksesi suoraan kotiovellesi tai noutaa ne valmiiksi keräiltynä kaupalta. Valitsemme asiakkaillemme aina tuoreimmat tuotteet.

Tilaaminen on helppoa

1. Valitse sopiva kauppa

Verkkokauppatilauksesi toimitetaan lähistösi K-ruokakaupasta. Nähdäksesi sinulle toimittavan kaupan tuotevalikoiman, valitse sopiva kauppa kauppavalikosta:

 • Haluatko noutaa tilauksesi kaupalta? Valitse Nouto-välilehti ja hae tai etsi listalta sinulle sopiva kauppa.

 • Haluatko tilata kotiinkuljetuksen? Valitse Kuljetus-välilehti, syötä hakukenttään postinumero, jonka alueelle toimituksen haluat, ja valitse tuloksista kauppa, josta haluat tilauksesi tehdä.

2. Kirjaudu sisään

 • Kun lähetät tilauksesi kirjautuneena voit muokata tilaustasi myös sen lähettämisen jälkeen aina siihen asti kunnes tilauksesi otetaan kaupalla keräilyyn.

 • Kirjautumalla palveluun saat käyttöösi myös omaan ostohistoriaasi perustuvan älykkään ostoslistan sekä mahdollisuuden maksaa ostoksesi korttimaksulla etukäteen verkossa, valitun kaupan tarjoamista maksutavoista riippuen.

3. Tee ostokset

 • Kerää ostoskoriin haluamasi tuotteet kaupan valikoimasta ja valitse saammeko korvata tuotteita, mikäli ne ovat keräiltäessä lopussa. Jos et löydä valikoimasta etsimääsi tuotetta, voit lisätä sen tilaukseesi kirjoittamalla tuotteen nimen ja pakkauskoon "Viesti kaupalle" -kenttään, niin pyrimme toimittamaan sen sinulle. Huomaathan, että saat tuotteet aina toimituspäivän hintaan. Ostosten lopullinen hinta voi siis muuttua.

 • Valitse toimitustapa ja -aika. Voit joko noutaa valmiiksi kerätyt ostokset kaupalta tai tilata ne kotiinkuljetettuna. Huomaathan, että valitsemasi aika varataan vasta kun lähetät tilauksen. Toimitustavat ovat kauppakohtaisia.

 • Valitse haluamasi maksutapa. Saatavilla olevat maksutavat ovat kauppakohtaisia.

4. Lähetä tilaus

 • Valitsemasi toimitusaika varataan vasta kun lähetät tilauksen. Saat tilauksen lähetyksen jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta.

 • Jos lähetät tilauksen kirjautuneena, voit muokata tilaustasi myös sen lähettämisen jälkeen, ks. kohta tilauksen muokkaaminen.

5. Nouda ostokset kaupalta tai ota ostokset vastaan ovellasi

 • Kaupoillamme on käytössä kahta erilaista noutotapaa. Tarkemman tiedon oman kauppasi noutamistavasta saat tilausvahvistuksen mukana.

 • Jos olet valinnut tilatessa valinnut maksun toimituksen yhteydessä, varauduthan maksukortilla.

Jäikö jokin askarruttamaan? Verkkokaupan usein kysytyt kysymykset löydät täältä. 

Vinkkejä tilauksen tekemiseen
Tilauksen muokkaaminen
Tuotteiden korvaaminen
Suosikkilistan tekeminen
Usein kysyttyä
Lue lisää toimitustavoista
Noutotapa 1 - Ostokset tuodaan autollesi laatikoihin pakattuina
Noutotapa 2 - Ostokset odottavat sinua lokerikossa tai automaatissa muovikasseihin pakattuina
Kotiinkuljetuksen vastaanottaminen