Tilaa ruoat verkkokaupasta lomaillessa missä päin Suomea vaan

Tilaa ruoat verkkokaupasta lomaillessa missä päin Suomea vaan

Päivitetty 7.10.2021

Keskity lomailuun, yhdessäoloon ja valkeista hangista nauttimiseen - K-Ruoka-verkkokauppoja löytyy loma- ja hiihtokeskuksista sekä monilta mökkipaikkakunnilta!

Ei pelkkää arjen helpotusta, vaan myös lomaluksusta

Suomen yli 500 K-Ruoka-verkkokaupasta eivät suinkaan kaikki sijoitu isoihin kaupunkeihin, vaan ruoat saa tilattua verkkokaupasta myös pienempien paikkakuntien K-kaupoista.

Levi, Ylläs, Saariselkä, Ivalo, Muonio, Kuusamo, Iso-Syöte, Salla, Posio, Vuokatti, Tahko, Himos - kaikissa näissä suosituissa talvilomakohteissa sekä mahdollisesti myös omalla mökkipaikkakunnallasi voit hoitaa ruokaostokset rennosti ja turvallisesti lomatunnelmasta luopumatta verkkosivujemme tai K-Ruoka-sovelluksen kautta.

Oletko jo selvittänyt, löytyykö omalta mökkipaikkakunnaltasi verkkokauppa? Sen selvität täältä >

Kalakeitto-fiiliskuva

”Meillä on loma-asunto Vierumäellä ja kerran huomasin, että naapuriin kannetaan pakettiautosta kassikaupalla ruokaa. Selvisi, että reilun 20 kilometrin päässä oleva K-Citymarket toimittaa ruokaa myös mökkikylään. Meistä tuli kertaheitolla verkkokaupan asiakkaita. Meillä käy usein vieraita mökillä, tilaan silloin aina ruoat suoraan ovelle.” Mari, 47, Helsinki

Kumpi vaan toimitustapa ja loma tuntuu enemmän lomalta

Vaikka toimitustapoja on valittavissa kaksi, vaihtoehtoja hyödyntää ja ottaa verkkokaupasta kaikki irti on useampia:

  1. Tee tilaus hyvissä ajoin ennen lomaa - toimitusaikoja on valittavissa aina 4 viikkoa eteenpäin ja tilauksen muokkaaminen on helppoa. Tarvittaessa peruuttaminen onnistuu myös. Huomioithan, että esimerkiksi hiihtolomalla ja pääsiäisen tienoilla tiettyjen kauppojen kysyntä on tavallista suurempaa, joten varmista toimitusaika etukäteen näillä ohjeilla.Näin lomalla ei tarvitse miettiä sen enempää arkisia asioita - kaikki on hoidettu etukäteen.

  2. Matka lomakohteeseen voi olla pitkä, joten käytä aika hyödyksi kooten ostoskoria junassa tai autossa istuen. Et tarvitse tilauksen tekoon tietokonetta - voit tehdä tilauksen K-Ruoka-sovelluksella tai puhelimellasi osoitteessa k-ruoka.fi/kauppa.

  3. Jos lomapaikkakuntasi K-kaupalla on toimitus majapaikkasi postinumeroalueelle, hyödynnä ihmeessä kotiinkuljetuspalvelua. Voit halutessasi koittaa ajoittaa toimituksen samaan hetkeen kuin itse olet perillä tai vaikka heti seuraavaan aamuun. Kuinka ihana saada heti runsas, tuore aamiainen ovelle kannettuna pitkän, yömyöhään venyneen matkan jälkeen? Kurkkaa toimittavat kaupat postinumerolla täältä >

  4. Noutopalvelu on mainiompi kuin kokeilematta osaatkaan kuvitella! Kun olet tehnyt ja lähettänyt tilauksen verkossa, kaupan henkilökunta hoitaa ostosten keräämisen hetki ennen valitsemaasi noutoaikaikkunaa. Saat valmiit ostokset kyytiin nopealla pysähdyksellä - niin yksinkertaista ja helppoa! Voit hyödyntää noutopalvelua K-kaupan toimitustapojen mahdollistaessa joko lomapaikkakunnalla tai sitten voit valita sopivan kaupan matkan varrelle. Katso noutopalvelua tarjoavat kaupat tästä >

Makkaranpaisto-fiiliskuva

Jos olet jo kokenut tilaaja, muista pitää mielessä mahdollisuus kauppareissusta verkossa myös lomaillessa tai toiselta paikkakunnalta etätyöskennellessä. Mikäli verkkokauppamme on vielä uusi tuttavuus, loma on erinomainen motiivi jättää arkiset askareet vähemmälle ja tehdä ensimmäinen se ensimmäinen ruokatilaus! Tilausohjeilla ja usein kysyttyjä kysymyksiä vilkuilemalla pääset varmasti eteenpäin. Verkkokaupassamme palvelee myös Chat-ikkuna, josta saat apua niin arkena kuin viikonloppuisinkin.

VerkkokauppaanButton