Järjestä juhlat helpommin tilaamalla K-Ruoka-verkkokaupasta

Järjestä juhlat helpommin tilaamalla K-Ruoka-verkkokaupasta

Päivitetty 30.3.2022

Säästä aikaa ja helpota juhlien järjestelyjä tilaamalla kaikki tarvittava K-Ruoka-verkkokaupasta!

K-Ruoka-verkkokauppa tekee niin isompien kuin pienien juhlien järjestämisestä paljon helpompaa. Jos olet aikaisemmin järjestänyt juhlat, tiedät varmasti, kuinka kauan juhlia edeltävään kauppareissuun saa kulumaan aikaa. Verkkokauppa on paras ratkaisusi.

Verkkokauppa tuo suuren avun myös yritysten ja muiden organisaatioiden erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Verkkokauppa-brändikuva-laatikko

1. Ostoslistan voit tehdä hyvissä ajoin

Voit vaikka heti alkaa täydentää verkkokaupassa ostoskoriasi ja valita tuotteet toimitettavaksi juhlapäivälle tai juhlia edeltävälle päivälle.

Toimitusajan voit varmistaa, kun lähetät tilauksen hyvissä ajoin - vaikka 4 viikkoa etukäteen.

Voit muokata tilaustasi kuinka monta kertaa vain tilauksen lähettämisen jälkeen ilman, että menetät valitsemasi toimitusajan. Muokkaaminen onnistuu tilausvahvistuksessa tulleen linkin tai verkkosivuilla tilaushistoriasi kautta joko toimituspäivän aamuun tai edelliseen iltaan asti. Tarkat kauppakohtaiset tiedot saat muun muassa sähköpostiisi lähetettävästä tilausvahvistuksesta.

2. Ostokset suoraan juhlapaikalle

Voit tilata ostokset verkkokaupasta suoraan tomitettuna juhlapaikalle - oli se sitten oma koti tai vuokrattu tila, mikäli juhlapaikan postinumero kuuluu jonkin verkkokaupan toimitusalueeseen. Tarkista toimittava kauppa postinumeron avulla täältä.

3. Miten olisi Tilaa ja nouda -palvelu?

K-Ruoka-verkkokauppojen toimitustapoja ovat kotiinkuljetus sekä valmiiksi kerättyjen ja pakattujen tuotteiden nouto kaupan noutopisteeltä. Noutopalvelu säästää silti aikaasi huomattavan paljon.

Toimitustavat vaihtelevat kaupoittain.

VerkkokauppaanButton