Verkkokauppa
Järjestä pikkujoulut helpommin tilaamalla K-Ruoka-verkkokaupasta

Järjestä pikkujoulut helpommin tilaamalla K-Ruoka-verkkokaupasta

Oletko ystäväporukastasi se, joka kutsuu muut viettämään pikkujouluja kotiinsa? Vai oletteko varanneet porukalla erillisen tilan isompia juhlia varten? Kummin vaan, ruoan verkkokauppa tekee niin isojen kuin pienienkin juhlien järjestämisestä paljon helpompaa ja vaivattomampaa.

Vuosi 2019 on loppusuoralla ja odotetuin juhlakausi edessä pikkujoulujen, itsenäisyyspäivän ja uudenvuoden ansiosta. Monet nauttivat juhlien sekä illanistujaisten suunnittelusta ja järjestämisestä, mutta osa kokee valmistelut hieman stressaavaksi muiden loppuvuoden kiireiden keskellä.

Kuuluit sitten kumpaan ryhmään edellämainituista vaan, K-Ruoka-verkkokauppa tekee juhlien - niin isojen bileiden kuin pienempienkin illanistujaisten - järjestämisestä paljon helpompaa. Verkkokauppa tuo suuren avun myös yritysten ja muiden organisaatioiden erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Jos olet aikaisemmin järjestänyt juhlat, tiedät varmasti, kuinka kauan juhlia edeltävään kauppareissuun saa kulumaan aikaa. Verkkokauppa on paras ratkaisusi.

VerkkokauppaanButton

Verkkokauppa-brändikuva-laatikko

1. Ostoslistan voit tehdä hyvissä ajoin

Tottakai tahdot kaiken pikkujouluissa tarjoiltavan olevan mahdollisimman tuoretta, mutta aika on kortilla juhlia edeltävinä päivinä. Voit vaikka heti alkaa täydentää verkkokaupassa ostoskoriasi ja valita tuotteet toimitettavaksi juhlapäivälle tai juhlia edeltävälle päivälle.

Huomaa, että monet muutkin tilaavat pikkujouluihin ja arkeen ruoat verkkokaupasta, joten varmista toimitusajan varaus lähettämällä tilaus hyvissä ajoin - vaikka 4 viikkoa etukäteen.

Voit muokata tilaustasi kuinka monta kertaa vain tilauksen lähettämisen jälkeenkin ilman, että menetät valitsemasi toimitusajan. Muokkaaminen onnistuu tilausvahvistuksessa tulleen linkin kautta joko toimituspäivän aamuun tai edelliseen iltaan asti. Tarkat kauppakohtaiset tiedot saat muun muassa sähköpostiisi lähetettävästä tilausvahvistuksesta.

2. Ostokset suoraan juhlapaikalle

Voit tilata ostokset verkkokaupasta suoraan tomitettuna juhlapaikalle - oli se sitten oma koti tai vuokrattu tila, mikäli juhlapaikan postinumero kuuluu jonkin verkkokaupan toimitusalueeseen. Tarkista toimittava kauppa postinumeron avulla täältä.

K-Citymarketeista Helsinki Ruoholahti ja Easton, Espoo Iso Omena, Vantaa Jumbo sekä Turku Kupittaa kuljettavat verkkokauppaostokset perille myös lauantaisin. Myös upouusi K-Supermarket Tripla toimimittaa pääkaupunkiseudulla lauantaisin!

3. Miten olisi Tilaa ja nouda -palvelu?

K-Ruoka-verkkokauppojen toimitustapoja ovat kotiinkuljetus sekä valmiiksi kerättyjen ja pakattujen tuotteiden nouto kaupan noutopisteeltä. Noutopalvelu on kuljetusta edullisempi, mutta säästää silti aikaasi huomattavan paljon.

Toimitustavat vaihtelevat kaupoittain ja täältä näet kartalla kaikki Tilaa ja nouda -palveua tarjoavat kaupat.

VerkkokauppaanButton