Yhteysvirhe

Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...

Atrian kokonainen kalkkuna sopii erilaisiin juhlapöytiin. Anna kalkkunan sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Sulatus voi viedä 2-3 päivää. Ota kalkkuna ajoissa ennen paistamista huoneenlämpöön. Kuivaa kalkkuna sekä sisältä että ulkoa. Hiero sisä- ja ulkopintaan sekä nahan alle sitruunaa, suolaa ja pippuria. Laita kalkkuna selkäpuoli alaspäin uuniritilälle, jonka alla on reunallinen uunipannu ja siinä vesitilkka. Kypsennä 150°C:ssa uunissa. Käytä lihalämpömittaria. Kalkkuna on kypsä, kunnes sisälämpötila on 75-80°C. Tällöin myös pistettäessä tihkuva lihasneste on kirkasta. Varaa paistoaikaa noin 45 min/kg. Voitele kalkkunaa paiston aikana voisulalla. Anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua. Voit käyttää siivilöidyn liemen kastikkeen valmistukseen. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa. Yksittäisen tuotteen keskimääräinen paino on 5 500 g.

Huomaathan, että tuotteen todellinen hinta ja paino vaihtelee yksilöittäin. Arvioitu kappalehinta on laskettu tuotteen keskimääräisen painon mukaan.

Hyvää Suomesta

Atria Kokonainen kalkkuna n. 5,0 - 5,9 kg pakaste

Tuote ei ole saatavilla valitsemassasi kaupassa.

Miksi en näe tuotteen hintaa enkä voi ostaa sitä?

Jos haluat nähdä tuotteen hinnan tai ostaa tuotteen verkkokaupasta, valitse ensin kauppa, josta tuote on saatavilla. Hyllysaatavuuden voit varmistaa ottamalla yhteyttä kauppaan.