Ei yhteyttä internetiin. Yritetään luoda yhteyttä...
Backersin luomumallaslimppu on perinteinen saaristolaisleipä, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Saaristolaisleivällä on pitkät perinteet rannikkoseudulla ja sitä leipoivat viisaat emännät, kun miehet tarvitsivat ravinteikasta leipää mukaan usein päiviäkin kestäviin kalastusreissuihin. Saaristolaisleivällä on pitkä luonnollinen säilyvyys, joten se soveltuu hyvin pidemmällekin reissulle. Myöhemmin saaristolaisleipä tuli juhlapyhien hitti ja leipä on nykyään luonnollinen osa sekä joulu- että juhannuspöytää. Suomen rannikkoseuduilla saaristolaisleipä kehittyi niin että jokaisella kylällä oli oma resepti. Backersin mallaslimppu on kehitetty Snappertunan saaristolaisleivän reseptistä ja on ainutlaatuinen maussa ja koostumuksessa. Backersin mallaslimppu on 100% luomua. Se on myös maidoton ja vegaani. Vuoden Uusimaalainen tuote 2014