GranaattiomenacrostinitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Granaattiomenacrostinit

Noin 1,60€/annos.

  • 6-8 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

6-8 annosta
    • 1(350 g)Pirkka kiviuunikierrepatonki
    • 250gPirkka Parhaat Camembert-juustoa
    • 1-2granaattiomenaa
    • n. 3rklPirkka Parhaat Modenan balsamietikkakastiketta, kirsikka
    • tuoretta timjamia

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi patonki ja levitä patonkiviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Paahda uunissa 225 asteessa 5-10 minuuttia, kunnes leivät saavat hieman väriä.
  2. Painele granaattiomenaa pöydän pintaa vasten. Leikkaa molemmista päistä pieni pala pois, jotta saat vaaleiden kalvojen muodostamat lohkot näkyviin. Leikkaa hedelmät lohkoiksi kalvojen kohdalta. Ota suuri kulho ja irrottele siemenet lohkoista niin, että kätesi ovat kulhon sisällä, näin vältyt roiskeilta.
  3. Viipaloi juusto.
  4. Laita paahdettujen patonkiviipaleiden päälle juustoa ja granaattiomenan siemeniä. Pirskota päälle kirsikan makuista balsamietikkakastiketta. Koristele timjamilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua
  • Mommy 329.12.2017

    Todella helppo resepti. Itse kaytin ciabatta leipaa ja hyvaa balsamiviinietikkaa! Todella maistuva, nopea tarjottava mihin juhlaan tahansa. Ystavani pitivat erityisesti graanaattiomenan siemenista! : )