Rypälecrostinit
Rypälecrostinit valmistuvat helposti vaikka pikkujouluihin. Tarvitset rypäleiden lisäksi patonkia, maustamatonta tuorejuustoa, hunajaa ja tuoretta timjamia. Noin 0,55€/annos.*
14 kpl30 - 60 min
Ainekset
14 kpl
- 1/2(à 350 g)Pirkka Parhaat kiviuunikierrepatonkia
- 1rs(500 g)Pirkka rypäleitä, tumma ja vihreä
- 1/2tlsormisuolaa
- 1/4ruukkutimjamia
- 1rs(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 1rkltuoreita timjaminlehtiä
Koristeluun
- 1/4tlmustapippuria
- timjaminlehtiä
Valmistus
30 - 60 min- Viipaloi patonki 14 palaan ja paista viipaleet öljyssä (1 rkl) pannulla molemmin puolin.
- Pese ja kuivaa rypäleet. Valuta päälle öljyä (2 rkl) ja mausta suolalla. Laita vuokaan myös timjaminoksat.
- Paista rypäleitä 200-asteisen uunin alatasolla 20 minuuttia.
- Sekoita tuorejuusto, hunaja ja timjami keskenään. Levitä seos jäähtyneille leiville.
- Jaa leiville paahtuneet rypäleet ja valuta päälle hunajaa. Rouhi pinnalle mustapippuria ja koristele halutessasi muutamilla timjaminlehdillä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Toimi yllättävän hyvin. Ainakin kolme tähteä ;)