• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Gratinoidut vuohenjuustotoastit

Raikas persimon on herkullinen makupari suolaiselle vuohenjuustolle. Tarjoa gratinoidut vuohenjuustotoastit alkuruokana tai iltapalaksi.
Gratinoidut vuohenjuustotoastit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 285 kcal / annos (125g)

Ainekset

4 annosta
    • 4viipalettapaahtoleipää
    • 1pienipunasipuli
    • 1persimon, sharon, kakihedelmä tai
    • Pirkka päärynänpuolikkaita mehussa
    • 1-2rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • Pirkka jääsalaattia
    • Pirkka rucolaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Paahda leipiä grillissä 250-asteessa pari minuuttia molemmin puolin. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi, punasipuli puolirenkaiksi ja hedelmä pieniksi lohkoiksi.
  2. Jaa juustoviipaleet leiville. Valuta juustoille hunajaa. Asettele juuston päälle punasipulirenkaita ja hedelmälohkoja. Gratinoi grillissä noin 2-4 minuuttia tai kunnes juusto alkaa hieman sulaa.
  3. Revi salaatit lautasille ja nosta leivät päälle. Tarjoa leivät alkuruoaksi tai iltapalaksi.

Ravintosisältö perannos 125g100 g

  • 285 kcal1 070 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja26 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille