• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jälkiuuni-goudaleivät

Jälkiuuni-goudaleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 5 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 5 min
  1. Halkaise leivät ja voitele ne.
  2. Viipaloi juusto ja persimonit. (Voit kuoria persimonit halutessasi.) Levitä viipeleet leiville. Koristele rucolalla. Tarjoa keiton kanssa tai sellaisenaan väli- tai iltapalana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit lämmittää leipiä uunissa tai mikrossa, kunnes juusto hieman sulaa. Lisää rucola vasta lämpimien leipien päälle. Vinkki! Persimon-hedelmää voidaan kutsua myös sharon- tai kaki-nimellä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6