Jälkiuuni-goudaleivät
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 5 min
Täytä herkulliset jälkiuunileivät goudalla ja persimoneilla. Loppusyksyn helppo herkku!
Ainekset
4 annosta
4 palaa | Oululaisen jälkiuunipaloja tai |
margariinia tai voita tai | |
tai | |
2 | persimon-hedelmää tai |
Pirkka rucolaa tai |
Valmistus
alle 5 min
Halkaise leivät ja voitele ne.
Viipaloi juusto ja persimonit. (Voit kuoria persimonit halutessasi.) Levitä viipeleet leiville. Koristele rucolalla. Tarjoa keiton kanssa tai sellaisenaan väli- tai iltapalana.
Vinkki! Voit lämmittää leipiä uunissa tai mikrossa, kunnes juusto hieman sulaa. Lisää rucola vasta lämpimien leipien päälle. Vinkki! Persimon-hedelmää voidaan kutsua myös sharon- tai kaki-nimellä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 5 min3,8(42 arvostelua)
- alle 30 min3,0(8 arvostelua)
- alle 5 min
- alle 15 min3,0(10 arvostelua)
- alle 15 min
- alle 5 min
- alle 30 min3,0(4 arvostelua)
- alle 15 min
Arvostele resepti
ka. 4,4 (7 arvostelua)