• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vaalea glögi

Vaalea glögi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 50 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • rusinoita
    • kuorittuja manteleita
    • tilkkapunssia
    • 5dlomenatuoremehua
    • 1dlmaustelientä
    • (sokeria)

Mausteliemi

    • 1lvettä
    • 2palaa inkivääriä
    • 2kanelitankoa
    • 40kokonaista neilikkaa
    • 2rklkokonaisia kardemumman siemeniä
    • 2dlrusinoita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Laita lasien pohjalle mantelit, rusinat ja halutessasi tilkka punssia. Kuumenna mehu ja mausteliemi höyryäväksi. Kaada laseihin.
  2. Mausteliemi: Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä hiljalleen noin puolen tunnin ajan. Jäähdytä seos ja siivilöi. Säilytä jääkaapissa suljetussa astiassa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 50 kcal209 kJ
  • Proteiinia1 g
  • Hiilihydraatteja10,7 g
  • Rasvaa1,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille