• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raparperi-mansikkatäyte muurinpohjaletuille

Raparperi-mansikkatäyte muurinpohjaletuille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 173 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Paloittele mansikat ja sekoita ne raparperisoseen joukkoon.
  2. Vaahdota kerma ja mausta se kinuskikastikkeella. Tarjoa raparperi-mansikkatäytettä ja kinuskikermaa lettujen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 173 kcal722 kJ
  • Proteiinia0,99 g
  • Hiilihydraatteja21,7 g
  • Rasvaa8,73 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille