Mummin marjakiisseli
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Mummon marjakiisseli on ihanan nostalginen jälkiruoka, joka maistuu kaikille. Voit myös tarjota kiisseliä aamu-, väli- tai iltapalaksi.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 2 dl Pirkka mustaherukkamehutiivistettä
- 5 dl vettä
- 1/2 dl sokeria
- 4 rkl Pirkka perunajauhoja
- n. 8 dl marjoja (mansikoita, vadelmia, mustaherukoita)
Pinnalle
- sokeria
- kermavaahtoa
Ravintosisältö
- Energia307 kJ / 73 kcal
- Rasva0,1 g
- josta tyydyttynyttä0 g
- Hiilihydraatit16,5 g
- josta sokereita13 g
- Proteiini0,3 g
- Suola0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Sekoita mehu, vesi, sokeri ja perunajauhot kattilassa. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se pulpahtaa pari kertaa ja kirkastuu.
- Kaada valmis kiisseli laakeaan tarjoiluastiaan marjojen päälle. Ripottele pinnalle sokeria ja tarjoa halutessasi lisäksi sokerilla maustettua kermavaahtoa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl7,50/lIlman Plussa-korttia 1,59/kpl (7,95/l)
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(154 arviota)
- alle 30 min5,0(2 arviota)
- alle 30 min3,0(73 arviota)
- alle 30 min3,0(11 arviota)
- alle 15 min3,8(16 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min3,9(380 arviota)
- alle 15 min4,2(37 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (27 arviota)
- Suski9 kuukautta sittenTäydellisen makuinen kiisseli, rakennetta notkistin lopuksi vedellä. Lisäsin jäiset marjat kuumaan kiisseliin, täydellistä
- Hilja2 vuotta sittenTuli aivan liian paksua vaikka laitoin perunajauhoja ihan oikean määrän ja mittasin vielä tarkasti. Ihan hyvän makuista ja kaikille maistui mutta silti ihan hyytelöä😬
- Keijo8 vuotta sittenVoiko sokerin sijasta käyttää siirappia?
- K-Kuluttajapalvelu8 vuotta sittenKeijo, voit toki makeuttaa kiisselin myös siirapilla, vaikka maku onkin hiukan erilainen kuin sokerissa.