Mielikuvitus lentämään
Mehujään valmistuksessa on tuhansia mahdollisuuksia. Voit valita käytätkö makua tuomassa mehua, limonadia tai hedelmäsosetta. Lisää makua ja väriä saat marjoista, hedelmäpaloista, yrteistä tai karkeista. Ohessa kuitenkin muutama idea - saa käyttää!
Mansikka-minttu
Mansikka saa mintusta raikkaan makuparin. Paloittele mansikka paloiksi ja leikkaa mintunlehdet pieneksi, mutta älä murskaa niitä. Laita mansikat ja mintut ensimmäisenä mehujäämuottiin, kaada päälle mansikkamehu ja sekoita kevyesti.
Mango-banaani
Hedelmäsoseista syntyy ihanan pehmeitä mehujäitä. Kokeile mangososetta ja banaania. Paloittele banaani mangososeen sekaan, sekoita ja lusikoi mehujäämuotteihin.
Sitruunalimonadi-nallekarkki
Iloinen nallekarkkimehujää on takuuvarma lasten suosikki. Pudottele mehujäämuotin pohjalle nallekarkkeja ja kaada päälle sitruunalimonadia.
Vesimeloni-kookos
Kookos antaa vesimelonimehujäälle kivaa tekstuuria. Leikkaa vesimeloni paloiksi ja soseuta sileäksi tehosekoittimella. Lisää kookoshiutaleet ja surauta vielä muutama kerta. Kaada mehujäämuotteihin.