Tekemällä itse saat mehujäästä mieluisen

Tekemällä itse saat mehujäästä mieluisen

Päivitetty 16.7.2020

Valmista itse juuri sen makuiset ja väriset mehujäät kuin haluat – kesän marjasato, yrtit sekä hedelmät ovat käytössäsi!

Mielikuvitus lentämään

Mehujään valmistuksessa on tuhansia mahdollisuuksia. Voit valita käytätkö makua tuomassa mehua, limonadia tai hedelmäsosetta. Lisää makua ja väriä saat marjoista, hedelmäpaloista, yrteistä tai karkeista. Ohessa kuitenkin muutama idea - saa käyttää!

Mansikka-minttu

Mansikka saa mintusta raikkaan makuparin. Paloittele mansikka paloiksi ja leikkaa mintunlehdet pieneksi, mutta älä murskaa niitä. Laita mansikat ja mintut ensimmäisenä mehujäämuottiin, kaada päälle mansikkamehu ja sekoita kevyesti.

Mehujäät kuvitus

Mango-banaani

Hedelmäsoseista syntyy ihanan pehmeitä mehujäitä. Kokeile mangososetta ja banaania. Paloittele banaani mangososeen sekaan, sekoita ja lusikoi mehujäämuotteihin.

Sitruunalimonadi-nallekarkki

Iloinen nallekarkkimehujää on takuuvarma lasten suosikki. Pudottele mehujäämuotin pohjalle nallekarkkeja ja kaada päälle sitruunalimonadia.

Vesimeloni-kookos

Kookos antaa vesimelonimehujäälle kivaa tekstuuria. Leikkaa vesimeloni paloiksi ja soseuta sileäksi tehosekoittimella. Lisää kookoshiutaleet ja surauta vielä muutama kerta. Kaada mehujäämuotteihin.