Arki
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Suomen suosituimmat lounassalaatit

Suomen suosituimmat lounassalaatit

Maistuuko sinullekin lounaalla raikas salaatti? Katso, mitkä ovat Suomen suosituimmat LounasHetki-salaatit ja tutustu myös kahteen uuteen makuun.

LounasHetki-salaatit ovat Suomen suosituimpia salaattiaterioita! Laajasta salaattivalikoimasta löytyy kevyempiä ja tuhdimpia annoksia, joten vaihtoehtoja löytyy niin toimistolounaiksi, piknik-eväiksi kuin fyysisempääkin työtä tekevien aterioiksi.

LounasHetki-tuoteperheeseen kuuluu liha-, kana-, kala- ja kasvissalaatteja sekä yksi vegaaninen salaatti. Myös makumaailmoista löytyy vaihtelua aina klassisista kana-caesar- ja mozzarellasalaateista aasialaiseen kana-nuudelisalaattiin ja meksikolaiseen kana-tacosalaattiin. Jokaisen salaatin mukana tulee haarukka, joten annos on helppo syödä missä tahansa.

Valitsemalla LounasHetki-salaatin tuet myös suomalaista työtä. Kaikki LounasHetki-salaatit valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippumerkki.

Suomen suosituimmat LounasHetki-salaatit ovat:

  1. Meksikolaistyylinen Kana-tacosalaatti
  2. Perinteinen Kanasalaatti
  3. Klassinen Kana-Caesar
  4. Ruokaisa Tonnikala-pastasalaatti
  5. Välimerellinen Kreikkalainen salaatti

Onko joukossa oma suosikkisi?

suomen suosituimmat salaatit lounashetki 680x300

Kesän uutuussalaatit tuovat runsautta kasvissalaattien valikoimaan

suomen suosituimmat salaatit lounashetki fetapunajuuri 680x300

LounasHetki Feta-Punajuurisalaatissa maistuu kotimainen superfood! Marinoitu punajuuri, omena ja aito fetajuusto yhdessä rucolan ja raikkaan jäävuori-, jää- ja punasalaattipohjan kanssa muodostavat kevyen kasvisruokavaihtoehdon. Annoksen kruunaavat Omenavinegrette ja siemensekoitus.

suomen suosituimmat salaatit lounashetki omenainen 680x300

LounasHetki Omenainen salaatti on vegaaninen ja runsasproteiininen salaatti, jossa perinteinen salaattipohja on vaihdettu bulgur-kvinoasekoitukseen ja pinaattiin. Lisäksi salaatissa maistuvat omenaviipaleet, soijapavut, herneproteiinimuru ja kepeä Omenavinegrettekastike. Herkuttele annoksen omenaviipaleet vaikkapa salaatin jälkiruokana!

Psst! Nauti LounasHetki-salaatti ja tarkista osoitteessa hetkessa.fi voititko elämänrytmiä, aktiivisuutta ja palautumista mittaavan Oura-sormuksen. Kilpailukoodeja löytyy viiden suosituimman salaatin pakkauksista.