Suomen suosituimmat lounassalaatit

Suomen suosituimmat lounassalaatit

Päivitetty 24.5.2019

Maistuuko sinullekin lounaalla raikas salaatti? Katso, mitkä ovat Suomen suosituimmat LounasHetki-salaatit ja tutustu myös kahteen uuteen makuun.

LounasHetki-salaatit ovat Suomen suosituimpia salaattiaterioita! Laajasta salaattivalikoimasta löytyy kevyempiä ja tuhdimpia annoksia, joten vaihtoehtoja löytyy niin toimistolounaiksi, piknik-eväiksi kuin fyysisempääkin työtä tekevien aterioiksi.

LounasHetki-tuoteperheeseen kuuluu liha-, kana-, kala- ja kasvissalaatteja sekä yksi vegaaninen salaatti. Myös makumaailmoista löytyy vaihtelua aina klassisista kana-caesar- ja mozzarellasalaateista aasialaiseen kana-nuudelisalaattiin ja meksikolaiseen kana-tacosalaattiin. Jokaisen salaatin mukana tulee haarukka, joten annos on helppo syödä missä tahansa.

Valitsemalla LounasHetki-salaatin tuet myös suomalaista työtä. Kaikki LounasHetki-salaatit valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippumerkki.

Suomen suosituimmat LounasHetki-salaatit ovat:

  1. Meksikolaistyylinen Kana-tacosalaatti
  2. Perinteinen Kanasalaatti
  3. Klassinen Kana-Caesar
  4. Ruokaisa Tonnikala-pastasalaatti
  5. Välimerellinen Kreikkalainen salaatti

Onko joukossa oma suosikkisi?

suomen suosituimmat salaatit lounashetki 680x300

Kesän uutuussalaatit tuovat runsautta kasvissalaattien valikoimaan

suomen suosituimmat salaatit lounashetki fetapunajuuri 680x300

LounasHetki Feta-Punajuurisalaatissa maistuu kotimainen superfood! Marinoitu punajuuri, omena ja aito fetajuusto yhdessä rucolan ja raikkaan jäävuori-, jää- ja punasalaattipohjan kanssa muodostavat kevyen kasvisruokavaihtoehdon. Annoksen kruunaavat Omenavinegrette ja siemensekoitus.

suomen suosituimmat salaatit lounashetki omenainen 680x300

LounasHetki Omenainen salaatti on vegaaninen ja runsasproteiininen salaatti, jossa perinteinen salaattipohja on vaihdettu bulgur-kvinoasekoitukseen ja pinaattiin. Lisäksi salaatissa maistuvat omenaviipaleet, soijapavut, herneproteiinimuru ja kepeä Omenavinegrettekastike. Herkuttele annoksen omenaviipaleet vaikkapa salaatin jälkiruokana!

Psst! Nauti LounasHetki-salaatti ja tarkista osoitteessa hetkessa.fi voititko elämänrytmiä, aktiivisuutta ja palautumista mittaavan Oura-sormuksen. Kilpailukoodeja löytyy viiden suosituimman salaatin pakkauksista.