Hetki-salaatit - minulle, sinulle tai koko porukalle!

Hetki-salaatit - minulle, sinulle tai koko porukalle!

Päivitetty 10.1.2020

Hetki-salaattien suosikkimakuja on nyt saatavilla uudessa 600 g pakkauskoossa. Sarjasta löytyy klassikoita aina caesarsalaatista kreikkalaiseen salaattiin.

Reilun kokoiset ja näyttävät tuoreet salaatit toimivat niin kiireisten arki-iltojen helpottajina kuin viikonlopun vierastarjottavinakin. Näppärän kokoisista ruokaisista salaateista saa helposti ja nopeasti kokonaisen aterian 2–3 hengelle tai lisukesalaatin useammallekin hengelle. Kun haetaan helppoa ja nopeaa, mutta kuitenkin hyvää oloa tuottavaa ruokaa, on Hetki 600 g salaatti täydellinen valinta minulle, sinulle tai koko porukalle.

Fresh Servant kuvituskuva 680x300

Hetki Kana-caesarsalaatti 600 g

Suomalaisten rakastama Kana-caesarsalaatti on nyt reilummassa pakkauskoossa! Raikkaan jäävuori-romainesalaatin päällä on kurkkua, kirsikkatomaatteja ja kanakuutioita. Annoksen kruunaavat leipäkuutiot, laktoosittomat juustolastut sekä herkullinen caesarkastike.

Hetki Tonnikala-pastasalaatti 600 g

LounasHetki-salaateista tuttu suosikki, ruokaisa Tonnikala-pastasalaatti sisältää jäävuorisalaattia, kananmunaa, tonnikalaa, pastaa, miniluumutomaatteja ja kurkkua. Kastikkeena annoksen mukana tulee tietenkin valkoinen balsamico.

Hetki Kreikkalainen salaatti 600 g

Klassikoksi muodostunut Kreikkalainen salaatti on Hetki 600 g -sarjan kasvisversio. Jäävuorisalaatti, kurkku ja miniluumutomaatit muodostavat raikkaan salaatin, jota täydentävät laktoositon salaattijuusto, oliivit sekä punasipuli. Suosittu valkoinen balsamicokastike maustaa vielä kokonaisuuden.

Hetki-tuoteperheeseen kuuluu 600 g salaattien lisäksi useita erilaisia salaattiaterioita, joista tunnetuimpia ovat LounasHetki-salaatit. Lisäksi Hetki-valikoimasta löytyy myös mm. LämminHetki-mikroaterioita, täytettyjä rieskoja, tuorepuuroja, valmiiksi pestyjä salaattisekoituksia sekä wok-kasviksia. Tutustu koko Hetki-valikoimaan!