Hetki-salaatteja tasapainoiseen ruokavalioon

Hetki-salaatteja tasapainoiseen ruokavalioon

Julkaistu 28.2.2020

Uudistetuista Hetki-lounassalaattipakkauksista löytyy salaattien hyvistä ominaisuuksista viestivä Syö hyvä olo -merkki sekä informatiivinen 500 g päivässä -merkki. Tutustu merkkien sisältöön sekä uusiin lounassalaatteihin!

Helpottaaksemme hyvien ruokavalintojen tekemistä, olemme lisänneet uudistettuihin Hetki-lounassalaattipakkauksiin Syö hyvä olo -merkin sekä 500 g päivässä -merkin. Syö hyvä olo -merkki kertoo tuotteiden hyvistä ominaisuuksista, kuten proteiinin määrästä, rasvan laadusta tai herkullisista makumaailmoista. Informatiivinen 500 g päivässä -merkki puolestaan kertoo, miten suuren osan päivän kasvisannoksesta Hetki-salaatit täyttävät. Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan kasviksia, hedelmiä ja marjoja tulisi syödä yhteensä 500 g päivässä.

hetki salaatit sloganit 680x300

Kevään 2020 uudet herkulliset Hetki-lounassalaatit

Välimeren keittiötä edustava Hetki Kana-fetasalaatti 240 g sisältää aitoa fetajuustoa, kanaa, miniluumutomaatteja, rucolaa sekä raikasta jäävuori- ja romainesalaattia. Kastikkeena salaatissa maistuu kreikkalainen vinaigrette. Kana-fetasalaatti on runsasproteiininen ja vähälaktoosinen.

Hetki Kana-jätticouscoussalaatissa 280 g maistuu Pohjois-Afrikan mausteet. Salaatissa on jätticouscousin ja kanan lisäksi myös pikkelöityä punasipulia, tuoretta romainesalaattia sekä raz el hanout -maustettua bataattia ja jogurttikastiketta. Kana-jätticouscoussalaatti on laktoositon sekä hyvä pehmeän rasvan ja proteiinin lähde.

hetki kanafeta jatticouscous 680x300

Hetki-tuoteperheeseen kuuluu runsas määrä erilaisia salaatteja, mikroaterioita, tuorekeittoja ja välipaloja. Hedelmä- ja vihannesosastolta löytyy myös valmiiksi pestyjä salaattisekoituksia sekä valmiiksi kuorittuja ja pilkottuja kasviksia esimerkiksi wokkeihin ja keittoihin.

Tutustu Hetki-tuotteisiin: