Hetki-lounassalaateilla aina jotain uutta ja hyvää ruokavalioosi

Hetki-lounassalaateilla aina jotain uutta ja hyvää ruokavalioosi

Päivitetty 28.5.2020

Hetki-lounassalaateissa on runsaasti kasviksia ja ne on helppo syödä missä tahansa mukana kulkevan haarukan ansiosta. Uutena salaattimakuna löydät nyt sarjasta BBQ-kanan.

Hetki-lounassalaatit ovat helppoja ja terveellisiä lounasvaihtoehtoja. Pakkauksissa oleva Syö hyvä olo -merkki helpottaa omaan ruokavalioon sopivien ruokavalintojen tekemistä. Monista Hetki-lounassalaattipakkauksista löytyy merkintöinä ”proteiinin lähde”, ”runsasproteiininen” tai ”hyvä pehmeän rasvan lähde”. Hetki-lounassalaattipakkauksiin on lisätty myös informatiivinen 500 g päivässä -merkki, joka kertoo kuinka suuren osan päivän kasvisannoksesta kukin salaatti täyttää. Ravitsemussuositusten mukaan meidän tulisi syödä vähintään 500 g kasviksia päivässä.

Hetki-lounassalaattisarjaan saapuu uutuuksia useamman kerran vuodessa, ja tänä vuonna kesäkauden uutuus on BBQ-kanasalaatti. BBQ-kanasalaatissa raikkaan salaattipohjan päällä on kanaa, miniluumutomaatteja, ananasta ja punasipulia. Annoksen kruunaa herkullinen BBQ-majoneesikastike. BBQ-kanasalaatti on mainio proteiinin lähde, ja siinä on kasviksia huimat 170 grammaa. Pakkauksen mukana tulevan haarukan ansiosta salaatti on helppo syödä missä tahansa.

Voita hyvää oloa!

Kun ostat Hetki-lounassalaatin kesäkuussa, voit osallistua pakkauksessa olevaan kilpailuun. Palkintoina on Polar Ignite -fitnesskelloja, jotka antavat kattavan kokonaiskuvan päivästäsi ja opastavat sinua kohti tasapainoisempaa elämää. Kilpailu on viidessä suosituimmassa Hetki-lounassalaatissa, eli Kana-tacosalaatissa, Kana-caesarsalaatissa, Kanasalaatissa, Tonnikala-pastasalaatissa ja Kreikkalaisessa salaatissa. Kampanja-aika on 1.6.-12.7.

Hetki-tuoteperheeseen kuuluu runsas määrä erilaisia salaatteja, mikroaterioita ja välipaloja. Hedelmä- ja vihannesosastolta löydät myös valmiiksi pestyjä salaattisekoituksia sekä valmiiksi kuorittuja ja pilkottuja kasviksia esimerkiksi wokkeihin ja kasvispihveihin.