K-Citymarket Kupittaalla isäntä on aina paikalla

K-Citymarket Kupittaalla isäntä on aina paikalla

Päivitetty 11.5.2018

K-Citymarket Kupittaa on kivunnut K-Ruoka Awards -finaaliin 2017 jo toisena vuotena peräkkäin. Perheyritys panostaa läsnäoloon ja haluaa antaa kaikille, niin tuotteille kuin tuottajillekin mahdollisuuden menestyä.

Turussa Kupittaan K-Citymarketissa käy kova kuhina. Asiakkaiden keskellä häärii kauppias Hannu Aaltonen, joka huolehtii siitä, että kaikki toimii. Hänen tavoitteenaan on, että kauppa käy, hyllyt ovat täynnä, ja että uusia tuotteita saapuu kauppaan säännöllisesti. Kaikille uutuuksille halutaan antaa mahdollisuus.

”Filosofiaamme kuuluu, että katetaan asiakkaille seisova pöytä erilaisilla tuotteilla. Asiakkaat päättävät omilla valinnoillaan, mitkä menevät jatkoon ja jäävät pysyväksi osaksi valikoimaa,” Aaltonen toteaa.

Tuotteiden sijoitteluun panostetaan paljon. Jokaisen tuotteen paikka on tarkoin harkittu tarpeen ja sesongin mukaan.

“Haluamme, että asiakkaat löytävät kaikki tarvitsemansa tuotteet meiltä. Kasvikset tulevat läheltä, siten varmistamme niiden tuoreuden,” Aaltonen kertoo.

Kupittaan K-Citymarket on ennen kaikkea perheyritys. Hannu Aaltonen on kauppias toisessa polvessa ja kauppayrittäjyys kulkee laajemminkin suvussa.

”Vaikka meillä on pitkät aukioloajat, paikalla on aina joku Aaltonen, joko minä, poikani tai veljeni. Kauppiaana on helppo olla, kun henkilökunta on niin motivoitunutta. Kaikki hoitavat hommansa niin hyvin, että mistään ei oikeastaan tarvitse huolehtia,” Hannu Aaltonen hymyilee.

Tutustu finalisteihin