Grillaus
Grillaa kesän parhaat herkut oikeilla välineillä

Grillaa kesän parhaat herkut oikeilla välineillä

Grillikausi 2020 on tehty lämpimistä kesäilloista, suussa sulavista grilliherkuista ja ikimuistoisista hetkistä perheen ja ystävien kanssa.

Kun mieluinen grilli on hankittu ja herkullisia grillausreseptejäkin on jo katseltu sillä silmällä, on vielä yksi muistettava asia. Grillaaminen nimittäin onnistuu parhaiten, kun käytössä on kunnon välineet! Tukevilla grillipihdeillä ja grillauslastalla käsittelet ruokia näppärästi, halsterissa grillaat kesän parhaat kalaruoat ja grilliharjalla sipaiset ritilät puhtaaksi kokkailujen jälkeen. Kannattaa tutustua myös käteviin kahvallisiin grillausalustoihin, grillipizza-alustaan sekä aromikkaisiin savustuslastuihin.

K-Citymarketin valikoimasta löydät sytytystuotteita eri tarkoituksiin: Pirkka Bio -sytytysneste on ylijäämämateriaalista valmistettu tuote ja Pirkka-sytytyskuutiot ja raapaistavat sytytyspalat taas ovat FSC-sertifioituja. Uutuutena kesän 2020 valikoimasta löytyy myhome-sytytysapu, joka on pitkään palava ja kosteutta kestävä.

Löydät K-Citymarketeista myös kattavan valikoiman Weberin ja muita Pirkan laadukkaita välineitä ja tarvikkeita.

VerkkokauppaanButton

Grillausvälineiden ja grillaustarvikkeiden valikoimat vaihtelevat kaupoittain, varmista saatavuus omasta K-Citymarketistasi.