Pirkka grillituotteet

Pirkka grillituotteet

Pirkka-sarjan grillituotteilla kesäkeittiössä kokkailu on entistä helpompaa ja hauskempaa. Sarjaan kuuluvat mm. hampurilaispihvimuotti sekä erilaisia pihtejä ja puhdistusvälineitä.

Grillaajan apuvälineitä

Grilliherkkuja on helppo käännellä teräsvartisilla Pirkka grillipihdeillä. Reilun kokoinen teräsvartinen Pirkka grillauslasta  on myös kätevä apuväline grillaukseen. Lasta on mitoiltaan 45,5 x 9,3 x 2,5 cm.

Pitkissä Pirkka grillivartaissa grillattavat kasvikset, liha yms. pysyvät napakasti paikoillaan litteän ja leveän grillivartaan muodon ansiosta. Pakkaus sisältää kuusi varrasta.

Pirkka grillausalustat kahvoilla sopivat erinomaisesti kalan, vihanneksien ja hedelmien grillaukseen. Parhaan tuloksen saa esilämmittämällä alustaa 10 minuuttia. Grillausalustat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja mitat ovat 43,5 cm x 25 cm, 34,5 cm x 18,5 cm.

Marinadia grilliherkuille

Pirkka silikonisuti teräsvarrella soveltuu grilliruokien ja uunissa valmistettavien ruokien, kuten pihvien, kalojen ja leivonnaisten maustamiseen ja voitelemiseen. Suti on mitoiltaan 43,5 x 4 x 2,5 cm.

Pirkka marinadikulho ja silikonisuti muodostavat marinadisetin, joka soveltuu grilliruokien ja uunissa valmistettavien ruokien, kuten pihvien, kalojen ja leivonnaisten maustamiseen ja voitelemiseen. Materiaali on ruostumatonta terästä ja silikonia. Kulhon halkaisija on 11,5 cm ja sudin pituus 22 cm.

Pihvejä grilliin

Pirkka hampurilaispihvimuotilla muotoilet helposti tasakokoisia pihvejä. Soveltuu mm. liha-, kala- tai kasvispihvien muotoiluun. Muotissa on pinnoite, joka estää kiinni tarttumisen. Siirrä muotoillut pihvit grilliin kypsymään. Muista, että muotti ei kestä kuumennusta. Halkaisija on 12 cm.

Pirkka pihvilämpömittarit myydään neljän lämpömittarin setissä. Mittarit ilmoittavat lihan kypsyyden asteikolla rare, medium ja well eli raaka, medium ja kypsä.

Savunmakua grillaukseen 

Pirkka savulasturasia on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaada kuivaa tai kostutettua savustuspurua savulasturasiaan ja sijoita rasia laatikko suoraan grilliritilälle tai kaasugrillin polttimen päälle. Aloita grillaus vasta, kun rasiassa on alkanut muodostua savua. Savulasturasia on kooltaan 21 x 13 x 3 cm.

Grillin puhdistukseen

Teräksinen Pirkka grillinpuhdistusharja on tehokas apuväline grillin puhdistamiseen. Muista myös muut tutut siivoustuotteet: Pirkka uunin- ja grillinpuhdistussuihke ja hankaussieni. Lue grillinpuhdistusohjeet >

Pirkka grillituotteet

Kokeile näitä

Sinua saattaisi kiinnostaa