Kimaltavat koristeluvinkit uudenvuoden juhliin

Kimaltavat koristeluvinkit uudenvuoden juhliin

Päivitetty 18.12.2020

Uuden vuoden juhlat ovat yhtä kimallusta – taivaalla, poikien silmäkulmissa, tyttöjen mekoissa ja koristeissa.

1. Glitteröidyt kuohuviinilasit

Tee kuohuviinin siemailemisesta vieläkin juhlavampaa ihastuttavan kimaltelevilla, glitteröidyillä kuohuviinilaseilla. Levitä kuohuviinilasin pintaan, lasin ulkopuolelle, ohut kerros askarteluliimaa ja ripottele päälle glitteriä. Muista käyttää askartelualustaa tai sanomalehteä alla, sillä muuten glitteröit myös pöydän. Älä liimaa glittereitä lasin yläosaan, jotta ne eivät osu juodessa huuliin.

Glitterit irtoavat lasista lämpimällä vedellä.

2. Loistava lasimaljakko

Älä laita jouluvaloja vielä kaappiin, vaan sujauta ne suureen lasimaljakkoon. Loistava lasimaljakko koristaa tarjoilupöytää tai ikkunalautaa.

3. Hauska ilmapalloseinä

Jos sinulla ei ole tapetteja, tämä koristeluvinkki sopii sinulle. Tarvitset erikokoisia kultaisia ja hopeisia ilmapalloja sekä teippiä. Täytä ilmapallot ja liimaa ne kannoistaan kiinni seinään. Asettele ilmapallot niin, että eriväriset ja -kokoiset ilmapallot muodostavat kauniin asetelman seinälle.

Käyttäkää ilmapalloseinää juhlien valokuvausseinänä – uuden vuoden kuvista ja selfieistä tulee varmasti ikimuistoisia.

4. Kimaltava kuohuviinipullo

Kuten kuohuviinilasit, myös kokonaisen kuohuviinipullon voi päällystää glitterillä. Levitä kuohuviinipullon pintaan ohut kerros askarteluliimaa ja ripottele päälle glitteriä. Muista käyttää askartelualustaa tai sanomalehteä alla.

5. Kultaiset numerot

Leikkaa pahvista numerot 2, 0, 2 ja 1 – tee niistä suuret. Levitä pahvinumeroiden päälle ohut kerros askarteluliimaa ja pyöritä niiden ympärille kultaista koristenarua tai lahjanarua niin, että pahvi peittyy kokonaan. Ripusta numerot kattoon tai seinään, vuosi 2021 saa tulla!