Virittäydy juhlatunnelmaan mocktaililla

Virittäydy juhlatunnelmaan mocktaililla

Päivitetty 23.11.2023

Mocktail eli alkoholiton drinkki toimii loppuvuoden juhlissa raikkaana juhlajuomana aikuisille. Unohda siis välillä limpparit ja nappaa alta reseptit herkullisiin mocktaileihin! Mocktail on usein ihanan raikas, värikäs ja siitä saa helposti näyttävän. Mikä mocktail-resepti maistuu sinulle parhaiten?

Kuka väitti, että alkoholittomat juomat olisivat tylsiä? Alkoholiton drinkki, eli niin kutsuttu mocktail, sopii hyvin hienostuneiksi tarjottaviksi loppuvuoden juhliin tai silloin, kun tahdot muuten vain hemmotella itseäsi. Jo muutaman raaka-aineen avulla saat taiottua raikkaan mocktailin, jonka voit kaataa kauniiseen lasiin. Kruunaa juhlava mocktail hedelmillä, marjoilla tai yrteillä.

1. Glögispritz

Raikas ja pirskahteleva glögispritz syntyy alkoholittomasta kuohuviinistä ja glögistä. Tämä moctail sopii mainiosti myös vaikkapa pikkujoulujen juhlajuomaksi. Tarjoa mausteinen, appelsiinista ja rosmariinista loppusilauksensa saava jouluinen juoma jäiden kanssa.

Glögispritz (680x300)

2. Pikkujoulusangria

Granaattiomenoista ihanasti väriä saava pikkujoulusangria hehkuu rubiinin väreissä. Tuttu sangria maistuu hyvin joulun ja uudenvuoden juhlissa, kun makuun tuodaan hieman mausteisuutta. Valmista pikkujoulusangriaa kerralla isompi määrä ja tarjoa juhlavieraille.

Pikkujoulusangria 2023 (680x300)

3. Glögiskumppa

Glögiskumpasta syntyy helposti näyttävät alkumaljat, joilla kelpaa juhlistaa juhlaa kuin juhlaa. Korista helpot juomat pujottamalla kohmeisia marjoja rosmariinioksiin. Kauniin punainen väri tekee näistä alkoholittomista juhlajuomista vastustamattomia.

Glögiskumppa kuvitus

4. Karpalomocktail

Todellinen supermarja, karpalo, taipuu myös herkulliseen ja raikkaaseen moctailiin. Tämä karpalomoctail toimii lähes janojuoman tavoin ja maistuu monelle juhlijalle. Kaada moctailit laseihin ja koristele lopuksi mustikka-rosmariinitikuilla.

Karpalomocktail kuvitus

5. Mustikkasangria

Alkoholiton mustikkasangria on ihanan raikas mocktail, joka on täynnä makua! Upeat värit pysyvät juomassa parhaiten, kun teet sen juuri ennen juhlien alkua. Alkoholiton sangria maistuu loppuvuoden juhlissa pienten tapasten kanssa.

Mustikkasangria 2023 (680 x 298)

Pirkka tarjoaa ainekset juhlajuomiin

Pirkka Parhaat luomuglögi 750ml - kuva

Pirkka Parhaat luomuglögi 750ml

Katso lisää ›

Pirkka Parhaat vaalea luomuglögi 750ml - kuva

Pirkka Parhaat vaalea luomuglögi 750ml

Katso lisää ›

Pirkka kivennäisvesi 1,5l - kuva

Pirkka kivennäisvesi 1,5l

Katso lisää ›

Pirkka sitruunanmakuinen kivennäisvesi 1,5l - kuva

Pirkka sitruunanmakuinen kivennäisvesi 1,5l

Katso lisää ›

Pirkka Parhaat Kuohujuoma 1,5l - kuva

Pirkka Parhaat Kuohujuoma 1,5l

Katso lisää ›

Pirkka Parhaat Ginger Ale 1,5l - kuva

Pirkka Parhaat Ginger Ale 1,5l

Katso lisää ›

Pirkka Parhaat Tonic 1,5l - kuva

Pirkka Parhaat Tonic 1,5l

Katso lisää ›

Pirkka Parhaat Russian 1,5l - kuva

Pirkka Parhaat Russian 1,5l

Katso lisää ›