K-Citymarket
Kingis ja K-Citymarket tekevät kingejä tekoja

Kingis ja K-Citymarket tekevät kingejä tekoja

Lahjoitimme 5 senttiä jokaisesta myydystä Kingis-puikosta 1.-31.8.2019 Pelastakaa Lapset ry:lle koulukiusaamisen vastaiseen toimintaan.

Kingis ja K-Citymarket lahjoittivat 1.-31.8.2019 jokaisesta myydystä Kingis-puikosta 5 senttiä Pelastakaa Lapset ry:lle syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäynnin ja harrastamisen tukemiseksi. Yhteiskampanja toteutettiin myös vuoden 2018 elokuussa, jolloin tuki meni Pelastakaa Lapset ry:n tukiperhetoimintaan.

Pelastakaa Lapset ry:lle saatiin kahden kampanjajakson aikana kerättyä yhteensä 14 000 euron lahjoitus.

Tänä vuonna tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.

Kingis Shekinluovutus 2019 680x450

– Tuen merkitys avunsaajille on suuri, se on samalla välitön sekä pitkäkestoinen. Tukemalla lapsia ja nuoria harrastamaan ja opiskelemaan, voimme tarjota heille paremmat eväät elämään ja tulevaisuuteen. Tuella edesautetaan lasten ja nuorten osallisuutta, yhdenvertaisuutta sekä hyvää kehitystä pitkäjänteisesti, Pelastakaa Lapset ry:n Key Account Manager Heli Le kertoo.

– Kingiksellä on suuri sydän ja mielestämme niin pitäisi olla kaikilla ihmisillä. Suureen sydämeen mahtuu ystävyyttä, rakkautta ja välittämistä. Haluamme viedä Kingiksen sanomaa konkreettisesti eteenpäin tukemalla Pelastakaa Lapset ry:n työtä lasten ja nuorten hyväksi. Olemme todella tyytyväisiä, että K-Citymarket lähti jo toista kertaa mukaan haasteeseemme, Kingiksen markkinointipäällikkö Juho Mikkonen toteaa.

Suurisydäminen Kingis-puikko tuli markkinoille jo vuonna 1980 ja oli aikansa suurin puikko – jätskipuikkojen kingi. Kingis on yhä suomalaisten suosikkeja ja myy vuosittain miljoonia kappaleita. Kingis valmistetaan Sipoossa suomalaisesta kermasta ja on avainlipputuote. ”Suurella sydämellä” on ollut Kingiksen slogan jo vuodesta 1990. #kingis #suurellasydämellä