Helpot ja maistuvat Knorr-tuotteet

Helpot ja maistuvat Knorr-tuotteet

Päivitetty 24.3.2021

Monipuolisista Knorr-valikoimista kuten keitoista, kastikkeista, aterioista ja nuudeleista löydät nopeita ratkaisuja arjen ruoka- ja välipalahetkiin.

Kaikki Knorr-tuotteet K-Citymarketeista Plussa-kortilla -20% alennuksella 25.3.-25.4.2021

Inspiraatiota ja helppoutta ruoanlaittoon

Knorr helpottaa ruoanlaittoa, inspiroi, tuo uusia makuja ruokalistalle. Valikoimaan kuuluu keittoja, kastikkeita, aterioita, liemiä sekä mausteita. Yhdistämällä sesongin tuoreet raaka-aineet Knorr-tuotteiden kanssa saat maistuvaa arkiruokaa ja herkullisia aterioita viikonloppuihin.

Knorr-tuotteisiin käytetyt kasvikset kasvatetaan ulkona ja kypsytetään auringossa. Ne korjataan sesongin aikana sadon ollessa maukkaimmillaan. Tiesitkö, että jopa 95% kaikista Knorr-tuotteisiin käytetyistä vihanneksista ja yrteistä on kasvatettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

03 maaliskuun-20pros Knorr fiilis 680x350 veb

Arjen pelastajat ja viikonlopun virkistäjät

Knorr-tuotevalikoimasta löydät herkullisia välipaloja, jotka toimivat loistavasti vauhdikkaan arjen keskellä ja tarjoavat lämpimän välipalahetken vaikka koko perheelle.

Knorr Snack Pot on helppo ja täyttävä välipala - lisää vain kiehuva vesi ja nopea välipala tai lounas on valmis 5 minuutissa! Snack Pot BIG on isompi välipala suurempaan nälkään silloin, kun tarvitset täyttävämpää ateriaa esimerkiksi lounaan korvikkeena.

Talvella ruokapöytään sopivat loistavasti erilaiset pataruoat ja keitot, jotka maustat kätevästi Knorr-liemikuutioilla. Liemikuutiot sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja antavat ruokiisi vaivattomasti runsaan maun. Fond du Chef -annosfondit ovat tiivistettyjä ja korkealaatuisia fondeja, joita voi käyttää liemen valmistamiseen tai suoraan valmiin ruoan maun korostamiseen. Poimi juurekset ja tuore liha K-Citymarketista ja valmista viikonlopuksi herkullinen pataruoka Knorr-liemien avulla.

Knorr Spaghetteria-aterian avulla olet viiden minuutin päässä herkullisesta pasta-ateriasta. Pasta-ateriavalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Keitä vesi, lisää ainekset, kiehauta – ja maistuva pastaruoka on valmis. Jokaisesta pakkauksesta saa herkullisen aterian kahdelle ja ateriaan on helppo lisätä kasviksia oman maun mukan.

Tutustu tuotteisiin lähimmässä K-Citymarketissa tai verkkokaupassamme.