Pigmenttiläiskiä vaalentava NIVEA LUMINOUS630 Anti Dark-Spot -seerumi on tällä hetkellä nro.1 seerumi Euroopassa!*

Pigmenttiläiskiä vaalentava NIVEA LUMINOUS630 Anti Dark-Spot -seerumi on tällä hetkellä nro.1 seerumi Euroopassa!*

Päivitetty 8.6.2022

Näin kesällä pigmenttiläiskät ja niiden ehkäisy sekä hoito mietityttävät monia. Katso alta vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin pigmenttiläiskistä ja suosituista NIVEA Luminous630® -tuotteistamme.

artikkeli fiiliskuva seerumipäivävoide

artikkeli fiiliskuva yövoide

Miksi pigmenttiläiskiä syntyy tiettyyn kohtaan?

Pigmenttiläiskiä syntyy useammasta eri syystä ja kasvojen iho on usein epätasainen muutenkin pigmentiltään, joten näitä tummentumiakin syntyy epätasaisesti. Usein kyse voi olla siitä, että tietty ihoalue saattaa altistua auringolle enemmän kuin toinen.

Lisäävätkö vaihdevuodet pigmenttiläiskiä?

Kyllä, hormonaaliset muutokset ovat yksi yleisimmistä syistä pigmenttiläiskien takana. Myös ihon ikääntyessä pigmenttiläiskiä syntyy helpommin kuin nuorempana. Voiko jo syntyneitä maksaläiskiä saada kasvojen iholta pois?

Niitä voi vaalentaa erittäin tehokkaasti näillä NIVEA Luminous630® -tuotteilla. Tulokset riippuvat läiskien tummuudesta ja ne vaihtelevat muutenkin eri ihmisillä. Pigmenttiläiskiä on kuitenkin saatu lähes kokonaan vaalennettuakin näillä tuotteilla.

Akne on jättänyt arpia kasvoille ja niiden kohdalle tulee kesäisin pigmenttiläiskiä, mikä avuksi?

Aknearpien kohdalle saattaa muodostua pigmenttiläiskiä. On erittäin tärkeää suojata iho esimerkiksi NIVEA SUN UV Face Luminous630® -aurinkovoiteella, lisäksi vaalentamiseen suosittelemme Luminous630® -kasvoseerumia aamuin illoin. Se vaalentaa erittäin tehokkaasti pigmenttiläiskiä jo 4 viikossa.

Olisi mukava saada kesällä kaunis päivetys, mutta ilman maksaläiskiä, mikä neuvoksi?

Aurinkosuojan käyttö on erittäin tärkeää, ja usein päivetystä kyllä tulee jonkin verran, vaikkei aurinkoa ottamalla ottaisikaan. Jos pigmenttiläiskiä pääsee syntymään, kannattaa ottaa käyttöön aurinkosuojan lisäksi NIVEA Luminous630® -seerumi ja -yövoide, niin saat tehokkaasti vaalennettua pigmenttiläiskiä. Tuotteet eivät estä ihon ruskettumista, eivätkä myöskään vaalenna muuta ihoa kuin pigmenttiläiskää.

Voiko NIVEA Luminous630® -tuotteita käyttää raskaana?

Kaikkia NIVEA Luminous630® -tuotteita voi käyttää raskaana ja imettäessä.

Mitä sitten kun läiskät on saatu vaalennettua, tulevatko ne uudelleen?

Läiskät voivat tulla uudelleen etenkin, jos ei suojaa ihoa auringolta. Käyttämällä NIVEA Luminous630® -tuotteita voi kuitenkin ennaltaehkäistä pigmenttiläiskien syntymistä ja säilyttää hyvät tulokset, eli tuotteiden käyttöä ei kannata lopettaa heti läiskien vaalennuttua.

Luminous630® on NIVEAn tutkijoiden vuosikymmenen työn ja kymmenien tuhansien molekyylien testaamisen tulos. NIVEA Luminous630®Anti Dark-Spot -sarjan ihonhoitotuotteissa käytetty molekyyli häivyttää tutkitusti auringon, ikääntymisen tai hormonaalisten muutosten, kuten raskauden tai aknearpien, aiheuttamia pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Ihon rakenne paranee ja siitä tulee tasaisempi ja kirkkaampi. Tervetuloa tasaisen kaunis, säteilevä iho!

Sarjaan kuuluu seerumi, päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide, kasvoaurinkovoide ja käsivoide. Käyttämällä tuotteita yhdessä ja säännöllisesti, saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tutustu NIVEA Luminous630® Anti Dark-Spot -tuotteisiin: artikkeli tuotekuva seerumi päivävoide

artikkeli tuotekuva yövoide silmänympärysvoide

*Lähde: NielsenIQ, Market Track, Face Care market, Serum Segment (client defined category) analysis in 29 European countries (client defined), Value Sales, March 2021 – Feb 2022.