NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 – KOE TASAINEN, SÄTEILEVÄN KAUNIS IHO!

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 – KOE TASAINEN, SÄTEILEVÄN KAUNIS IHO!

Päivitetty 13.4.2022

NIVEA Cellular LUMINOUS630® on NIVEAn uusi kasvojenhoitosarja, joka vähentää tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja antaa näkyviä tuloksia jo 4 viikossa. Tervetuloa tasaisen kaunis, säteilevä ja hyvinvoiva iho!

artikkeli fiiliskuva yövoide

artikkeli fiiliskuva seerumipäivävoide

artikkeli fiiliskuva tube

LUMINOUS630® on NIVEAn tutkijoiden vuosikymmenen työn ja kymmenien tuhansien molekyylien testaamisen tulos. NIVEA Cellular LUMINOUS630®Anti Dark-Spot -sarjan ihonhoitotuotteissa käytetty molekyyli häivyttää tutkitusti auringon, ikääntymisen tai hormonaalisten muutosten, kuten raskauden tai aknearpien, aiheuttamia pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Ihon rakenne paranee ja siitä tulee tasaisempi ja kirkkaampi!

8/10 naisesta vahvistaa: "TEHOKKAIN IKINÄ TESTAAMANI HOITO PIGMENTTILÄISKIÄ VASTAAN"*

Sarjaan kuuluu seerumi, päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide, kasvoaurinkovoide ja käsivoide. Käyttämällä tuotteita yhdessä ja säännöllisesti, saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Tutustu NIVEA Cellular LUMINOUS630® Anti Dark-Spot -tuotteisiin:

artikkeli tuotekuva seerumi päivävoide

artikkeli tuotekuva yövoide silmänympärysvoide

Sarjan tehopakkaus, kasvoseerumi, vaalentaa tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Sisältää tuotesarjan korkeimman pitoisuuden vaikuttavaa LUMINOUS630®-ainesosaa sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tasoittaa ihonsävyä, kosteuttaa ihoa ja tekee siitä säteilevän kauniin!

Korkean UVA/UVB-suojan sisältävä päivävoide vähentää pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Suojakerroin 50. Tekee ihosta mattapintaisen, kosteutetun, tasaisemman ja kirkkaamman.

Yövoiteen avulla hemmottelet ihoasi ja vähennät tehokkaasti pigmenttiläiskiä samalla kun nukut. Aamulla ihosi näyttää ihanan raikkaalta ja levänneeltä, sekä päivä päivältä tasaisemmalta ja sädehtivämmältä.

Silmänympärysvoide tasapainottaa silmänympärysihon pigmenttiä – vaalentaa tummia silmänalusia, vähentää silmänalusten turvotusta ja silmäpusseja sekä kosteuttaa ihoa ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä silmien ympärillä. Lopputuloksena säteilevä, nuorekkaan näköinen silmänympärysiho.

Tutustu myös saman sarjan NIVEA SUN UV Face LUMINOUS630® Dark Spot Control SK50 -kasvoaurinkovoiteeseen ja LUMINOUS630® Anti Dark-Spot Hand Cream -käsivoiteeseen.

artikkeli fiiliskuva aurinkovoide 1

artikkeli fiiliskuva koostumus 1

artikkeli fiiliskuva käsivoide

*12 viikon tutkimus käyttäen Advanced Treatment -seerumia, itsearvio, 34 naista, 2018.