NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT ADVANCED TREATMENT SERUM – EUROOPAN MYYDYIN KASVOSEERUMI!*

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT ADVANCED TREATMENT SERUM – EUROOPAN MYYDYIN KASVOSEERUMI!*

Päivitetty 19.7.2022

NIVEA Cellular LUMINOUS630®-tuotesarjan kasvojenhoitoseerumi on tällä hetkellä Euroopan myydyin kasvojenhoitoseerumi. Se vaalentaa tehokkaasti pigmenttiläiskiä, tehden ihosta kauniin säteilevän ja hyvinvoivan. Näkyvät tulokset jo 2 viikossa!

NIVEA Cellular LUMINOUS630® Anti Dark-Spot -tuotesarja vähentää tutkitusti auringon, ikääntymisen tai hormonaalisten muutosten, kuten raskauden tai aknearpien, aiheuttamia pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Tuotteet tekevät ihosta kauniin tasaisen, kirkkaan ja säteilevän.

Tuotesarjan huikea menestys jatkuu ja tällä hetkellä NIVEA Cellular LUMINOUS630® Anti Dark-Spot Advanced Treatment Serum -kasvoseerumi onkin Euroopan nro 1 kasvojenhoitoseerumi! Lisäksi tuotesarja kerää kehuja positiivisia arvioita myös Suomessa. Tässä erään kuluttajan kommentti tuotteista: ”Ensimmäinen tuote, joka pitää sen, minkä lupaa. Ensimmäinen kesä, kun naama ei ole läiskiä täynnä. Monet tuotteet testanneena, kiitos tuotteesta, joka toimii!”

Sarjaan kuuluu seerumi, päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide, kasvoaurinkovoide ja käsivoide. Käyttämällä tuotteita yhdessä ja säännöllisesti, saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

cellular luminous ALOITUS

Tutustu NIVEA Cellular LUMINOUS630® Anti Dark-Spot -tuotteisiin: cellular luminous tuotteet rivi

Sarjan tehopakkaus, kasvoseerumi, vaalentaa tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Sisältää tuotesarjan korkeimman pitoisuuden vaikuttavaa LUMINOUS630®-ainesosaa sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tasoittaa ihonsävyä, kosteuttaa ihoa ja tekee siitä säteilevän kauniin!

Korkean UVA/UVB-suojan sisältävä päivävoide vähentää pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Suojakerroin 50. Tekee ihosta mattapintaisen, kosteutetun, tasaisemman ja kirkkaamman. Yövoiteen avulla hemmottelet ihoasi ja vähennät tehokkaasti pigmenttiläiskiä samalla kun nukut. Aamulla ihosi näyttää ihanan raikkaalta ja levänneeltä, sekä päivä päivältä tasaisemmalta ja sädehtivämmältä.

Silmänympärysvoide tasapainottaa silmänympärysihon pigmenttiä – vaalentaa tummia silmänalusia, vähentää silmänalusten turvotusta ja silmäpusseja sekä kosteuttaa ihoa ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä silmien ympärillä. Lopputuloksena säteilevä, nuorekkaan näköinen silmänympärysiho.

cellular luminous KOLMIVAIHE1

Tutustu myös saman sarjan NIVEA SUN UV Face LUMINOUS630® Dark Spot Control SK50 -kasvoaurinkovoiteeseen ja LUMINOUS630® Anti Dark-Spot Hand Cream -käsivoiteeseen.

** Lähde: NielsenIQ, Market Track, Face Care market, Serum Segment (client defined category) analysis in 29 European countries (client defined), Value Sales, March 2021 – Feb 2022. *