LAHJAVINKKI ÄITIENPÄIVÄÄN: NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT -KASVOJENHOITOTUOTTEET

LAHJAVINKKI ÄITIENPÄIVÄÄN: NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT -KASVOJENHOITOTUOTTEET

Päivitetty 24.4.2023

Anna äidille hemmottelua & tehokasta ihonhoitoa: NIVEA Cellular LUMINOUS630®-tuotesarjan uutuus NIVEA Cellular LUMINOUS630® Tinted Day Fluid S20 -sävyttävä päivävoide sekä maailman nro 1 anti dark-spot-seerumi NIVEA LUMINOUS630®Cellular Anti Dark-Spot -kasvojenhoitoseerumi ilahduttavat varmasti! Tuotteet vaalentavat tehokkaasti pigmenttiläiskiä, tehden ihosta kauniin säteilevän ja hyvinvoivan. Näkyvät tulokset jo 2 viikossa!

NIVEA Cellular LUMINOUS630®Anti Dark-Spot -tuotesarja vähentää tutkitusti auringon, ikääntymisen tai hormonaalisten muutosten, kuten raskauden tai aknearpien, aiheuttamia pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Tuotteet tekevät ihosta kauniin tasaisen, kirkkaan ja säteilevän.

Tuotesarjan huikea menestys jatkuu ja tällä hetkellä NIVEA Cellular LUMINOUS630®Anti Dark-Spot Advanced Treatment Serum -kasvoseerumi onkin Maailman nro 1 anti dark-spot-seerumi!

Tänä keväänä sarjaan on tullut myös ihana uutuustuote: NIVEA LUMINOUS630®Anti Dark-Spot Tinted Fluid SK20 -sävyttävä päivävoide antaa iholle luonnollisen kauniin peittävyyden, joka tasoittaa ihonsävyä.

Luminous630-ainesosan ansiosta koostumus myös vähentää ja ennaltaehkäisee pigmenttiläiskiä, sekä tasoittaa ihonsävyä. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka tekee ihosta ihanan pehmeän, sekä suojakertoimen 20, joka yhdessä väripigmenttien kanssa suojaa ihoa myös auringolta. Yhdistä uusi päivävoide tehoseerumin kanssa ja koe ihanan tasainen ja säteilevän kaunis iho!

nivea fiilis

Tutustu NIVEA Cellular LUMINOUS630® Anti Dark-Spot -tuotteisiin:

NIVEA Luminous630 tuotesarja

Tuotesarjan tehopakkaus, kasvoseerumi, vaalentaa tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Sisältää tuotesarjan korkeimman pitoisuuden vaikuttavaa LUMINOUS630®-ainesosaa sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tasoittaa ihonsävyä, kosteuttaa ihoa ja tekee siitä säteilevän kauniin!

Korkean UVA/UVB-suojan sisältävä päivävoide vähentää pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Suojakerroin 50. Tekee ihosta mattapintaisen, kosteutetun, tasaisemman ja kirkkaamman.

Uusi sävyttävä päivävoide antaa iholle luonnollisen peittävyyden ja kauniin ihonsävyn. Samalla se vähentää pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä. Suojakerroin 20. Tekee ihosta luonnollisen kauniin ja säteilevän.

Yövoiteen avulla hemmottelet ihoasi ja vähennät tehokkaasti pigmenttiläiskiä samalla kun nukut. Aamulla ihosi näyttää ihanan raikkaalta ja levänneeltä, sekä päivä päivältä tasaisemmalta ja sädehtivämmältä.

Silmänympärysvoide tasapainottaa silmänympärysihon pigmenttiä – vaalentaa tummia silmänalusia, vähentää silmänalusten turvotusta ja silmäpusseja sekä kosteuttaa ihoa ja vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä silmien ympärillä. Lopputuloksena säteilevä, nuorekkaan näköinen silmänympärysiho.

Tutustu myös saman sarjan NIVEA SUN UV Face LUMINOUS630® Dark Spot Control SK50+ -kasvoaurinkovoiteeseen ja LUMINOUS630® Anti Dark-Spot Hand Cream -käsivoiteeseen. Käyttämällä tuotteita yhdessä ja säännöllisesti, saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

  • Lähde: NielsenIQ, Market Track, Face Care Anti Spot Serum market (client defined category) analysis in 36 countries (client defined), Value Sales, Volume in Pack Sales, May 2021 – April 2022.