Täytetyt suklaamunat 2024 (1440x550)

Pääsiäisen juhlaa

Julkaistu 9.1.2024

Kevään herkullisin ruokajuhla on ehdottomasti pääsiäinen! Pääsiäisen pyhät ovat ihanien makujen, kauniiden kukkien ja koristeiden loistoaikaa. Pääsiäisen ajankohta vaihtelee vuosittain, vuonna 2024 pääsiäistä vietetään maalis-huhtikuun vaihteessa 29.3.-1.4.2024.

Pääsiäisruoassa maistuvat sesongin herkut, kuten karitsa ja parsa. Jos kaipaat inspiraatiota herkulliseen pääsiäisruokaan, valitse luomamme valmis pääsiäismenu. Muista myös ihanat pääsiäisherkut ja pääsiäisleivonnaiset sekä suklaamunat. Pääsiäiskotia kaunistavat pajunkissat, narsissithelmililjarairuoho ja hauskat pääsiäismunat. Pääsiäisen 2024 suosikkikoriste on tyylikäs pääsiäiskranssi.

Löydä ihanimmat reseptit ja vinkit pääsiäisruokaan, suklaamuniin ja muihin pääsiäisen herkkuihin!

Vinkit pääsiäiseen

Herkulliset ideat ja vinkit pääsiäiseen

Kokoa pääsiäispöytään syötävän söpö pupukeksikakku

Hauska pupukeksikakku on parasta mitä pääsiäisenä voi tarjoilla! Hurmaava pääsiäiskakku syntyy kätevästi valmispohjasta eli pääset heti hauskan koristelun kimppuun. Nappaa talteen pupukakun kaavat ja tee tänä pääsiäisenä juhlapöydän suloisin pupu!

Herkut pääsiäiseen K-kaupasta

Nappaa nämä pääsiäisen herkut juhlapöytään helposti K-kaupastasi

Pääsiäiskarkit 2024 (1440 x 550)

Pääsiäismunat 2024 testissä

Tutustu pääsiäisen 2024 parhaisiin suklaamuniin tai herkuttele rakastetuilla klassikoilla! K-Ruoan toimitus maisteli uutuusmunat ja tutut pääsiäismunaklassikot ja valitsi suosikkinsa.
Lue lisää

Pääsiäisen herkullisimmat reseptit

Lisää inspiraatiota pääsiäiseen