Pääsiäisen juhlaa

Pääsiäisen juhlaa

Kevään herkullisin ruokajuhla on ehdottomasti pääsiäinen. Pääsiäisen pyhät ovat ihanien makujen, kauniiden kukkien ja koristeiden loistoaikaa. Tänä vuonna pääsiäistä vietetään huhtikuussa 15.-18.4.2022.

Pääsiäisruoassa maistuvat sesongin herkut, kuten karitsa ja parsa. Muista myös ihanat pääsiäisherkut ja -leivonnaiset sekä suklaamunat. Pääsiäiskotia kaunistavat pajunkissat, narsissit, helmililja, rairuoho ja hauskat pääsiäismunat. Pääsiäisen 2022 suosikkikoriste on tyylikäs pääsiäiskranssi.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7.00 - 22.00
Huomenna la 23.10.7.00 - 22.00
su 24.10.10.00 - 22.00
ma 25.10.7.00 - 22.00
ti 26.10.7.00 - 22.00
ke 27.10.7.00 - 22.00
to 28.10.7.00 - 22.00
Tulevat poikkeusaukiolot
la 6.11. Pyhäinpäivä7.00 - 22.00
su 14.11. Isänpäivä10.00 - 22.00

Pääsiäismenu x 5

Rakentuuko pääsiäisateriasi perinteisestä pääsiäisruoasta: lampaasta, kananmunasta, mämmistä ja pashasta, vai mahtuuko mukaan uusia makuja? Valitse suosikkisi kuudesta pääsiäismenustamme!

Lue artikkeli ›

Lammas kruunaa pääsiäispöydän

Uunijuuresten ja minttuhyytelön kanssa tarjottavat karitsa ja lammas ovat pääsiäisen ykkösherkkuja. Lue artikkeli

Mämmi - pääsiäisen klassikko

Mämmi on yksi pääsiäisen ihanimmista, perinteisimmistä ja mielipiteitä jakavimmista jälkiruoista. Mämmimaltaista ja ruisjauhoista imellyttämällä tehty mämmi tarjotaan yleensä kerman ja sokerin tai vaniljakastikkeen kera, mutta siitä syntyy myös monta muuta jälkiruokaa pääsiäispöytään.

Lue artikkeli ›
Pääsiäisen trendikkäin kokki yhdistelee tänä vuonna pääsiäismenussaan kevään kuumimpia trendejä; sitruunan käyttöä ruoanlaitossa sekä suolaisten ruokien maustamista suklaalla.
Lue lisää pääsiäisen ruokatrendeistä ›

Pääsiäisen suussasulavat juustokakut

Pääsiäisen ihanimmissa juustokakuissa korostuvat pirteät värit ja runsaat koristelut. Pääsiäisen klassikoksikin muodostunut mangojuustokakku hurmaa yhä edelleen vuodesta toiseen, mutta raikasta vaihtelua kaipaaville passionhedelmäinen, ihana pääsiäisen juustokakku on oikea valinta! Suklaan ystäville maistuu mielettömän överi kinderkakku.

Lue artikkeli ›

Herkuttele pääsiäisenä pashalla

Pasha on pääsiäispöydän tuhti perinneherkku, joka kruunaa pääsiäisaterian. Sen juuret ovat ortodoksiperinteessä, mutta rahkasta, voista, kermasta ja munista valmistetusta pashasta on tullut tärkeä osa myös suomalaisten pääsiäisherkuttelua. Vaikka kyseessä on klassikko, voidaan pashareseptiä muokata monella tapaa. Maistuisiko vaikkapa vegaaninen pasha, pashakakku, pashatorttu tai pashajäädyke?

Lue artikkeli ›
Tänä pääsiäisenä kelit ovat Suomessa kohdillaan grillikauden aloittamiseen! Ota pääsiäisgrillauksen vinkit sekä reseptit talteen ja loihdi maukas pääsiäisateria.
Lue pääsiäisgrillauksesta ›

Pääsiäiskoristeet luovat tunnelmaa

Inspiroidu hiljalleen silmiään availevasta keväästä, sen valosta ja hempeistä väreistä. Pääsiäistunnelma saapuu kotiin viimeistään lasten itse askartelemien iloisten pääsiäishahmojen myötä. Kauniit pastelliset pääsiäiskoristeet, kananmunat, tiput ja puput kuuluvat niin pääsiäiskodin koristeluun kuin kattaukseenkin.

Lue artikkeli ›