Oho, mikä herkkupuoti!

Oho, mikä herkkupuoti!

Julkaistu 3.10.2018

K-Market Lönkan Herkku panostaa valikoimaan.

Mikä kaupassa on erityistä?

Valikoimassamme ovat avainasemassa pientuottajat ja lähiruoka. Haluan tuoda ihmisten arkeen pientä luksusta, ja siksi myynnissä on myös erikoisempia tuotteita. Panostamme erityisesti luomu- ja vegevalikoimaan. Lisäksi meillä on joka päivä salaattibaari ja keittolounas.
Haluan, että K-Market Lönkan Herkku on asiakkaiden oma olohuone.

Mitä hyllystä löytyy?

Tilaan pieniä eriä ylämaankarjan luomulihaa Pohjanmaalta, Raudaskosken tilalta. Lihoja varten on erityinen lihakaappi. Kalat tulevat paikalliselta Tukkutorin kalalta, ja ne fileoidaan juuri ennen toimitusta. Paikallisuus on tärkeä osa meitä. Perustuotteiden lisäksi valikoimissa on paljon helsinkiläisten pientuottajien herkkuja kuten suklaata, kahvia, jäätelöä ja juustoja. Haaveissa on, että saisimme joskus hyllyyn Lönkan Herkun
omaa juustoa.

Millaisia asiakkaat ovat?

Helsinkiläiset ovat vaativia ja innovatiivisia ruokakokeilijoita, jotka arvostavat käsityöläisyyttä, laatua ja lähiruokaa. Haluan kuunnella asiakkaiden toiveita ja tukea heidän arvovalintojaan ruoan kautta. Nyt esimerkiksi kehitämme kasvisruokavalikoimaa sekä odotamme innolla, että saisimme hyönteisiä hyllyyn.

Käy kaupan sivuilla >>