Parhaat valmis- ja pakastepizzat K-ruokakaupoista

Parhaat valmis- ja pakastepizzat K-ruokakaupoista

Päivitetty 25.9.2023

Kun pizzan himo iskee ja pizza on saatava nopeasti, edullisesti ja laadusta tinkimättä, kannattaa valita vain parasta – varsinkin, kun valikoima on niin laaja! Tutustu tästä parhaaseen valmis- ja pakastepizzojen valikoimaan.

Kun mieli tekee hyvää pizzaa ja aikaa ei ole valmistaa alusta alkaen itse aikaa ja tiettyjä raaka-aineita vaativaa täydellistä pizzaa tai edes nopeaa pizzataikinaa, ovat vain parhaat valmis- ja pakastepizzat fiksu valinta!

Katso alta tuotesuositukset ja nappaa parhaat pizzat ostoskoriin K-ruokakaupassa tai K-Ruoan verkkokaupassa asioidessasi.

Ravintolapizzaa rennosti kotisohvalla

Classic Pizza Restaurantin huippu maukkaista pizzoista voi nauttia rennosti myös kotisohvalla! Suositut Classic Pizza Bake Home –pizzat ovat saatavilla vain K-kauppojen ja K-Ruoan verkkokaupan valmisruokavalikoimasta!

Classic pizza Vain K-ruokakaupoista kuvitus

Uudistettujen reseptien myötä pizzoissa on nyt entistäkin enemmän makua ja rapeampi pohja!

Tutustu tästä Classic Pizzojen herkulliseen valikoimaan!

Paras pakastepizza x 4

Kun kotiuunissa paistettuun, super vähällä vaivalla valmistettuun pizzaan toivoo erityisen hyvää pohjaa ja laadukkaita täytteitä, on syytä kääntyä Pirkka Parhaat -pakastepizzojen puoleen!

Pirkka Parhaat -pakastepizzojen kiviuunissa paistettu maukas ja hyvin kohonnut pohja kannattelee laadukkaat, huolella valikoidut täytteet.

Pirkka Parhaat kiviuunipizza kuvitus

Pirkka Parhaat -kiviuunipizzojen valikoimissa on neljä eri makuvaihtoehtoa – ja yksi testimenestyjä!