Raaka-aineet tuoreena K-ruokakaupoista

Raaka-aineet tuoreena K-ruokakaupoista

Julkaistu 15.5.2018

Laadukkaita raaka-aineita yhdistää tuoreus. Vastaleivottu leipä, ravitseva liha ja pyyntituore kala ovat tärkeä osa monipuolista ruokavaliota. Sesongin parhaat tuotteet saat K-ruokakaupoista.

Arkipäivän valinnat vaikuttavat siihen, miten voimme. K-ruokakaupat tukevat hyvästä olosta huolehtimista laajoilla ja asiantuntevasti kootuilla valikoimilla. Niiden avulla on helppo koostaa suositusten mukainen, monipuolinen ja maistuva ruokavalio.

K-ruokakaupoissa on aina tarjolla tuoretuotteita, joista valmistat hyvää ja ravitsevaa kotiruokaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat leipä-, hedelmä- ja vihannesosastot sekä palvelutiskin. Kaupoissamme tuoreena myytävät hedelmät ja vihannekset, lihat ja kalat sekä ateriat auttavat noudattamaan päivittäin monipuolista ja ravitsevaa ruokavaliota. K-ruokakauppojen osaava henkilökunta auttaa mielellään sopivien raaka-aineiden valinnassa.

Parasta juuri nyt

K-ruokakaupoista löydät helposti kauden raaka-aineet tuoreena silloin, kun ne ovat parhaimmillaan. Sesonkiruoka on myös herkullinen ekoteko. Kulloisenkin kauden raaka-aineiden hyödyntäminen ruoanlaitossa rasittaa vähemmän ympäristöä, kun muun muassa kasvatukseen kuluu vähemmän energiaa.

Kuukausittain ilmestyvä K-RuokaPirkka-lehti auttaa suunnittelemaan ja luomaan tuoreista raaka-aineista maistuvia ruokia. Parhaat ruoat syntyvät tuoreista raaka-aineista. Niistä valmistat niin arkeen kuin juhlaan herkullisia, aidon makuisia ruokia, jotka voit maustaa oman mieltymyksesi mukaan. Tuoreita raaka-aineita suosimalla vältät turhia lisäaineita ja voit itse vaikuttaa suolan ja rasvan määrään.

Testatut reseptit ruoanlaiton avuksi ja löydät sivustoltamme ideoita vuoden eri ruokasesonkeihin. Mobiilisti mukanasi kulkee K-Ruoka sovellus.