K palvelee
Jos etsit sopivaa lahjaa, se on tässä

Jos etsit sopivaa lahjaa, se on tässä

Lahjakortti on omiaan helpottamaan elämää ja lisäämään nautintoa ilman, että lahjan antajan tarvitsee tuskailla vaikean valinnan kanssa ja lahja on varmasti saajalleen mieluinen.

K-Citymarketin, K-Supermarketin, K-Marketin sekä Neste K -asemien valikoimissa on nyt runsaasti  lahjakortteja maailmanluokan brändeiltä. Lisäksi K-ryhmän omat, kaikissa K-ryhmän kaupoissa käyvät kätevät lahjakortit ovat helppo ja nopea valinta vaikkapa ruokaostosten lomassa. Helppoja lahjaideoita kaiken ikäisille ja kaikkiin juhliin!

Hyväntekeväisyyskampanja 1.-31.12.2019

wwf kpalvelee 2019 680

K-ryhmä lahjoittaa 1.-31.12.2019 aikana kampanjaan kuuluvien lahjakorttien myynnistä prosentin osuuden WWF:lle. Varoilla tuetaan WWF:n ilmastotyötä arktisen alueen ja monimuotoisen luonnon suojelemiseksi.

Luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen ja ilmastonmuutos ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa. Ilmastonmuutos pahentaa kasvi- ja eläinlajien ahdinkoa ja luonnon häviäminen, kuten metsäkato, puolestaan lämmittää ilmakehää. Koska ongelmat liittyvät tiukasti toisiinsa, on ne myös ratkaistava yhdessä.

Kaikkein vaikuttavin tapa suojella arktista luontoa on työskennellä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Sen lisäksi, että ilmaston lämpeneminen uhkaa jäästä riippuvaisia lajeja, vaikuttaa arktisen luonnon kohtalo koko maapallon tulevaisuuteen. Esimerkiksi Grönlannin valtavien jäätiköiden sulaminen nostaa merenpintaa toisella puolella maapalloa.

WWF suojelee arktista aluetta vaikuttamalla ilmastopolitiikkaan ja kansainvälisiin ilmastoneuvotteluihin, edistämällä uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta sekä viemällä eteenpäin ilmastonmuutosta hillitsevää sijoittamista yhteistyössä finanssialan kanssa. Lisäksi WWF vaatii, että kaikki jo nyt tunnetut öljy- ja kaasuvarannot arktisella alueella tulee jättää hyödyntämättä ja uusien esiintymien etsiminen täytyy lopettaa.

Lue lisää WWF:n työstä arktisen alueen suojelemiseksi>

wwf kesko

Maailmanluokan brändit lahjakortissasi – brändilahjakortit houkuttavat

Haluatko shoppailla suosituimmissa verkkokaupoissa, viihtyä pelien, elokuvien kirjojen ja musan parissa? Entäpä, jos mielit konserttin, live-keikalle tai oikeasti leffaan? Voiko unelmalomalle päästä helposti? Ja miten voi maksaa verkossa turvallisesti? iTunes, Google Play, PlayStation, Microsoft Windows ja XBOX sekä Spotify, Paysafe ja moni muu huippubrändi tarjoavat nyt  lahjakortteja, jotka ovat helposti ostettavissa oman K-ruokakauppasi kassalta.

Tutustu brändilahjakorttien valikoimaan >

Elämyslahjakortteja joka makuun

Gift4You-elämyslahjakortit tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä makunautintojen, liikunnan, kulttuurin, matkailun, hemmottelun ja hyvinvoinnin tai muiden unohtumattomien kokemusten parissa. Nämäkin upeisiin elämyksiin räätälöidyt lahjakortit ovat nyt ostettavissa omasta K-ruokakaupastasi.

Tutustu elämyslahjakorttien valikoimaan >

K-lahjakortit - helppoa ja kätevää

K-lahjakortti on K-ryhmän oma lahjakortti. Lahjakortti käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä: K-Citymarketeissa, K-supermarketeissa, K-Marketeissa, Neste K -asemilla, K-Raudassa sekä Intersportissa, Budget Sportissa ja Kookengässä. Lahjakortin voi ostaa kaikista lahjakorttipalveluun kuuluvien ketjujen kaupoista. 

Lue lisää K-lahjakortista >