Mitä lahjaksi opettajalle?

Mitä lahjaksi opettajalle?

Päivitetty 25.2.2019

Kevätjuhlien kynnyksellä monessa perheessä pohditaan, minkälaisella lahjalla muistettaisiin ja kiitettäisiin opettajaa. Keräsimme yhteen parhaat lahjavinkit kouluun ja päiväkotiin.

Lasten lisäksi myös opettajat, kouluavustajat ja päiväkodin työntekijät ovat ahkeroineet läpi pitkän lukuvuoden. Keväällä saatava kiitos lämmittää mieltä.

Sano se kukkasin

Kukat ovat perinteinen ja toimiva tapa kiittää. Kaunis ruusukimppu tai kukka-asetelma sopii keväiseen juhlaan ja saa taatusti vastaanottajansa hymyilemään. Pidempään kestävät ruukkukukat ovat oiva valinta viherpeukalolle ja tuovat iloa koko kesäksi. Liitä kukkien mukaan lapsen askartelema kiitoskortti tai piirustus, jolloin saat lahjasta persoonallisemman.

Toivota rentouttavaa kesää

Kiitä opettajaa ahkerasta työstä tarjoamalla mahdollisuus omaan aikaan kiinnostavan kirjan parissa. Kirjan kaveriksi sopii mitä parhaiten herkullinen suklaa levynä tai konvehteina, ja täydellinen rentoutumishetki on taattu.

Kokoa lahjakori

Ajatuksella koottu herkkukori on myös mainio tapa kiittää opettajaa. Sujauta koriin esimerkiksi Pirkka Parhaat Master Blend -kahvia, Pirkka Parhaat keksilajitelma juustoille sekä Pirkka Parhaat viikunahilloa.

Herkkujen lisäksi lahjansaajaa voi ilahduttaa ylellisillä Pirkka Argan -tuotteilla tai kesäntuoksuisella Pirkka Blueberry -nestesaippualla ja K-Citymarketin Hemtex 24h -sarjan kauniilla pyyhkeillä.

Vinkki: kokoa lahja korin sijasta kätevään kestokassiin - Pirkan kestokasseista löydät tyylikkäitä vaihtuvia kuoseja.

Ilahduta itse tehdyllä

Itse tehdyt lahjat ilostuttavat usein eniten ja myös opettajalle voi toivottaa makoisaa kesää kotitekoisten herkkujen avulla. Kootkaa lasten kanssa herkulliset keksiainekset purkkiin tai kootkaa voileipäkekseistä, kinuskista ja suklaasta makeat crunchers-palat.

Trenditietoinen leipuri maustaa keksit matchajauheella. Keksit kannattaa säilymisen vuoksi lahjoittaa ilman täyttämistä, mutta lahjansaajalle voi vinkata kortissa keksien nauttimisesta täytteen tai jäätelön kera.

Opettaja voi ilahtua kevätlukukauden päättyessä myös grillikauteen sopivasta rub-mausteseoksesta. Helposta savun makuisesta BBQ-rubista tai yrtti-rubista saa koristeltuun maustepurkkiin näyttävän lahjan.

Herkkujen lisäksi opettajaa voi kiittää myös runolla, kirjeellä tai vaikkapa tarinalla siitä, mitä lapset ajattelevat opettajan tekevän kesällä.

Valinnanvapautta lahjakortilla

Lahjakortti on takuulla mieluisa lahja ja oiva lahjaidea opettajille ja hoitajille. K-lahjakortti on K-ryhmän oma lahjakortti, joka käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä. Tutustu myös Gift4You-elämyslahjakortteihin ja brändilahjakortteihin.