Muistilista kaupassakäyntiin

Muistilista kaupassakäyntiin

Päivitetty 22.12.2021

Vielä on matkaa siihen, että voimme käydä kaupassa täysin niin kuin on totuttu. Tämän muistilistan avulla pidät huolta itsestäsi, muista asiakkaista ja henkilökunnasta kaupassa käydessäsi. Tervetuloa kauppaan!

Käytetään maskeja

K-ruokakauppojen henkilökunta käyttää ohjeistuksien mukaisesti kasvosuojaimia. Käytä sinäkin maskia asioidessasi kaupassa.

Pestään kädet

Pesaisethan kädet perusteellisesti ennen ja jälkeen kaupassakäynnin. Hyvä muistisääntö on pestä käsiä vähintään 20 sekunnin ajan, huolehdi myös kunnollisesta käsien kuivaamisesta.

Pidetään turvaväliä

Kaupassa on hyvä pitää turvaväliä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Hymy ja kädenheilautus näkyy pidemmänkin matkan päähän!

Ei pärskitä

Jos kaupassa alkaa yskittää, huomioi muut asiakkaat ja henkilökunta suojaamalla suusi yskimällä hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

Kipeänä jäädään kotiin

Jätä kaupassakäynti väliin mikäli olet kipeä ja pyydä sen sijaan tarvittaessa kauppa-apua joltain läheiseltäsi tai naapurilta. Hyödynnä ruoan verkkokauppaa mahdollisuuksien mukaan, voit tarkistaa täältä postinumerolla oman alueesi kotiinkuljettavat K-Ruoka-verkkokaupat.

Suositaan korttimaksamista

Suosi kaupassa asioidessasi korttimaksamista ja pyri välttämään mahdollisuuksien mukaan käteisen rahan käyttöä. Hyödynnä monista pankkikorteista löytyvää lähimaksuvaihtoehtoa silloin kuin se on mahdollista.

Katso video >>