Tavallista parempi ruokakauppa palvelee myös verkossa

Tavallista parempi ruokakauppa palvelee myös verkossa

Päivitetty 20.2.2023

Tilaa nyt ostokset helposti oman paikkakuntasi K-Supermarketista. Kaupan laaja ja laadukas valikoima on kokonaisuudessaan tilattavissasi verkkokaupasta.

Tee tilaus K-Ruoka-sovelluksella tai verkkosivuilla

Voit tehdä kauppareissusi verkkosivuillamme K-Ruoka.fi/kauppa tai ajasta ja paikasta riippumatta K-Ruoka-sovelluksella! Lataa nyt K-Ruoka-sovellus sovelluskaupastasi.

Jo yli 200 K-Supermarketilla on verkkokauppa joko kotiinkuljetuksilla, noutopalvelulla tai näistä molemmilla. Valitessasi noudon voit hakea valmiiksi kerätyt ja pakatut ostokset vaivattomasti K-Supermarketilta. Noutopalvelu helpottaa niin arkea kuin esimerkiksi mökkireissujakin.

Katso verkkokaupassa palvelevat K-Supermarketit ja toimitustavat helposti kauppahausta, ja tilaa ostokset vaikka heti.

VerkkokauppaanButton

Laaja ja laadukas valikoima

Verkkokaupasta löytyy yhtä laaja valikoima kuin K-Supermarketista paikan päältäkin. Kaupan henkilökunta kerää verkkokauppatilauksiin aina kaupan tuoreimmat tuotteet pitäen huolen pitkistä päiväyksistä. Korkea asiakastyytyväisyytemme on osoitus tästä.

Tilattavissa ovat myös liha- tai kalatiskin tuotteita sekä tuoreimmat leivät. Lisäksi meillä K-Supermarketien verkkokaupoissa on runsaasti erilaisia paikallisia tuotteita ja upeita makuja maailmalta kokkailusta kiinnostuneelle.

Samat hinnat kuin kaupassa

Verkkokaupassa tuotteiden hinnat ovat samat kuin K-Supermarketissa paikan päällä. Saat hyödynnettyä tarjoushinnat ja viikottaiset OmaPlussa-etusi, kun valitset kotiinkuljetus- tai noutoajan tarjousten voimassaoloajan sisältä. Verkko-ostokset veloitetaan vasta toimituspäivänä.

VerkkokauppaanButton