K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Tavallista parempi ruokakauppa palvelee myös verkossa

Tavallista parempi ruokakauppa palvelee myös verkossa

Tilaa nyt vappuostokset helposti oman paikkakuntasi K-Supermarketista. Kaupan laaja ja laadukas valikoima on kokonaisuudessaan tilattavissasi verkkokaupasta.

Tavallista paremmat vappuherkut verkkokaupasta

Voit tehdä kauppareissusi verkkosivuillamme K-Ruoka.fi/kauppa tai ajasta ja paikasta riippumatta uudistuneella, ostokokemus edellä suunnitellulla K-Ruoka-sovelluksella! Voit ladata uudistuneen K-Ruoka-sovelluksen sovelluskaupastasi.

Jo yli 200 K-Supermarketilla on verkkokauppa joko kotiinkuljetusmahdollisuudella, noutopalvelulla tai näistä molemmilla. Valitsessasi noudon voit hakea valmiiksi kerätyt ja pakatut ostokset vaivattomasti K-Supermarketilta.

Katso verkkokaupassa palvelevat K-Supermarketit ja toimitustavat helposti kauppahausta, ja tilaa ostokset vaikka heti.

VerkkokauppaanButton

Laaja ja laadukas valikoima

Verkkokaupasta löytyy yhtä laaja valikoima kuin K-Supermarketista paikan päältäkin. Kaupan henkilökunta kerää verkkokauppatilauksiin aina kaupan tuoreimmat tuotteet pitäen huolen pitkistä päiväyksistä. Korkea asiakastyytyväisyytemme on osoitus tästä.

Tilattavissa ovat myös liha- tai kalatiskin tuotteita sekä tuoretta leipää. Lisäksi meillä K-Supermarketien verkkokaupoissa on runsaasti erilaisia paikallisia tuotteita ja upeita makuja maailmalta kokkailusta kiinnostuneelle.

Samat hinnat kuin kaupassa

Verkkokaupassa tuotteiden hinnat ovat samat kuin K-Supermarketissa paikan päällä. Saat hyödynnettyä tarjoushinnat ja viikottaiset OmaPlussa-etusi, kun valitset kotiinkuljetus- tai noutoajan tarjousten voimassaoloajan sisältä. Verkko-ostokset veloitetaan vasta toimituspäivänä.

VerkkokauppaanButton

Aina ajankohtaisimmat tuotteet verkkokaupasta

Meiltä K-Supermarketin verkkokaupasta löydät aina ajankohtaisimmat tuotteet. Tilaa verkkokaupasta keräilijöidemme tarkoin valitsemia hedelmiä ja vihanneksia sekä upealla pionikimpulla iloa kotiisi.

Pirkka Parhaat pioni 3 kpl kimppu FR/NL - kuva

Pirkka Parhaat pioni 3 kpl kimppu FR/NL

Katso lisää ›

Pirkka Amppari mansikka-appelsiinijuomajää 10kpl/830g - kuva

Pirkka Amppari mansikka-appelsiinijuomajää 10kpl/830g

Katso lisää ›

Parsa vihreä 500g ES 1lk - kuva

Parsa vihreä 500g ES 1lk

Katso lisää ›

Boson SARS-COV-2-Antigeenipikatesti 1kpl - kuva

Boson SARS-COV-2-Antigeenipikatesti 1kpl

Katso lisää ›