Ohjeet hohdokkaaseen juhlameikkiin

Ohjeet hohdokkaaseen juhlameikkiin

Päivitetty 2.11.2021

Juhlameikin kuuluu olla näyttävä, joten kokeile rohkeasti uusia meikkejä ja sävyjä, jos meikkisi on muutoin kevyt ja hillitty.

Hohtava meikki antaa hämärämmässäkin valaistuksessa kasvoille juhlavuutta. IsaDoran mottona on, että meikkaamisen tulisi olla hauskaa ja vaivatonta, joten ota rohkeasti IsaDoran meikkivinkit tästä kokeiluun. Holiday Collection -tuotteet myynnissä rajoitetun ajan.

Näin teet hohdokkaan juhlameikin

  1. Aloita tekemällä juhlan kestävä meikkipohja Active All Day Wear -meikkivoiteella, jonka voi hyvin levittää sormien avulla. Tämä vedenkestävä meikkivoide on suunniteltu kestämään aamusta iltaan, ja se kestää jopa hikoilun. Kiinnitä meikkivoide Loose Setting -irtopuuterilla. Face Sculptor -kasvopaletti on täydellinen paletti niin arkeen kuin juhlaankin antamaan kasvoille väriä ja korostamaan parhaita puoliasi.
  2. Näyttävä, metallinhohtoinen silmämeikki on juhlameikin katseenvangitsija. Aloita pohjustamalla luomet Eye Primer -silmämeikinpohjustusaineella. Se saa luomivärin levittymään sulavasti ja pidentää sen kestävyyttä.
  3. Holiday-juhlameikkikokoelmasta löytyy uusia Single Power Loose -irtoluomivärejä kuudessa metallinhohtoisessa sävyssä. Valitse lookkiisi sopiva sävy ja levitä lähelle ripsirajaan sekä luomen keskelle mukana tulevalla siveltimellä ja häivytä kevyesti sormella taputtelemalla. Voit käyttää yhtä sävyä tai halutessasi yhdistellä useampaa sävyä.
  4. Rajaa silmät pitkäkestoisella Intense Eyeliner 24h wear -rajauskynällä. Se on vedenkestävä eikä lähde valumaan illan aikana.
  5. Kun silmät ovat näyttävät, huulimeikki pidetään kevyenä, jotta meikistä ei tule liian raskas. Levitä huulille Hydra Glow Conditioning Oil -huuliöljyä, joka antaa huulille kauniin kiillon samalla hoitaen huulia. Valitse kirkas tai kevyesti sävytetty pinkki huuliöljy. Tämän huulimeikin kanssa voit huoletta keskittyä syömään murehtimatta huulipunan kestävyyttä.
  6. Viimeistele näyttävä juhlalook metallinhohtoisilla kynsillä levittämällä kynsille Metallic Nail Glow -kynsilakkaa ja olet valmis juhlimaan.

IsaDora_KCM_digiartikkeli_marraskuu21_680x680