Luo pikkujoulumeikki Maybelline New York –tuotteilla

Luo pikkujoulumeikki Maybelline New York –tuotteilla

Julkaistu 16.11.2021

Kruunaa pikkujoulumeikkisi näyttävillä ripsillä, jotka saat Maybelline New York Colossal Up to 36H -uutuusmascaralla.

Kruunaa pikkujoulumeikki näyttävillä ripsillä!

Maybelline New York Colossal Up to 36H -mascara antaa ripsille rohkean ja kestävän ilmeen. Vedenkestävä ripsiväri ei valu eikä varise ja on eniten tuuheuttava maskaramme. Edistyksellinen tuuheuttava koostumus ja megaharja tekevät ripsistäsi paksummat ja tuuheammat kuin koskaan. Colossal Up to 36H –mascara sopii myös herkille silmille.

MAY_FI_JOULU_2021_KAUNEUSKUVASTO_KILPAILUSIVU_bannerit_680x300_1

Näin luot pikkujoulumeikin Maybelline New York -tuotteilla:

  1. Aloita Fit Me –meikinpohjustusvoiteella ja saat meikkivoiteen kestämään kauemmin. Valitse meikinpohjustusvoide ihotyyppisi mukaan: Fit Me Matte + Poreless hillitsee kiiltoa ja antaa matan pohjan, Fit Me Luminous + Smooth antaa iholle kosteutusta ja heleän lopputuloksen.

  2. Jatka valitsemalla saman sarjan Fit Me –meikkivoide, kuin minkä sarjan meikinpohjustusvoiteen valitsit. Levitä meikkivoidetta iholle, halutessasi voit kerrostaa tuotetta peittävämmän lopputuloksen saamiseksi. Pohjusta meikkivoiteella myös silmäluomesi silmämeikin keston parantamiseksi.

  3. Aloita silmämeikki kulmista tekemällä pieniä, kevyitä vetoja Express Brow Ultra Slim –kulmakynällä korostaen kulmien luontaista muotoa. Harjaa kulmat harjan avulla ylös- ja ulospäin tasoittaaksesi värin ja viimeistelläksesi kulmat. Kiinnitä kulmat Express Brow Fast Sculpt –kulmamaskaralla harjaamalla geeliä kulmiin lyhyin ylöspäin suuntautuvin vedoin.

  4. Tattoo Liner Gel Pencil –silmänrajauskynällä saat intensiivisen ja pehmeän rajauksen. Voit tehdä klassisen silmänrajauksen tai halutessasi luoda smoky eye –tyylisen lookin pehmentämällä rajausta siveltimellä ja levittämällä rajauskynää koko liikkuvalle luomelle.

  5. Levitä Colossal Up to 36H –mascaraa ripsiin. Pyyhkäise megaharjalla ripsien tyvestä kärkeen saadaksesi runsaasti välitöntä tuuheutta. Älä anna maskaran kuivua kerrosten välillä.

  6. Viimeistele look Lifter Gloss –huulikiillolla, jonka hyaluronihappoa sisältävä koostumus antaa sinulle pehmeät huulet ja saa ne näyttämään täyteläisemmiltä.

Vinkki! Poistat vedenkestävän meikin helposti Maybelline New York 2-in-1 –meikipoistoaineella.

MAY_FI_JOULU_2021_KAUNEUSKUVASTO_KILPAILUSIVU_bannerit_680x300_2