Esittelyssä Aussie 3 Minute Miracle Moisture -tehohoito

Esittelyssä Aussie 3 Minute Miracle Moisture -tehohoito

Julkaistu 24.4.2020

Upeat hiukset vain kolmessa minuutissa! Tutustu Aussie 3 Minute Miracle Moisture -tehohoitoon ja muihin 3 Minute Miracle -sarjan tuotteisiin.

Helli kuivia ja vaurioituneita hiuksiasi ansaitulla kosteutuksella ja todellisella kiillolla. Aussien 3 Minute Miracle -tuotesarja kosteuttaa kuivat ja vaurioituneet hiukset ja tekee niistä tyytyväiset, täyteläiset, sileät ja hoidetut nopeammin kuin ehdit haalia itsellesi virvokkeita.

Uutta: Aussie 3 Minute Miracle Moisture

Aussie ei siedä surullisia ja kuivia hiuksia. Eikä pitäisi sinunkaan! Siksi uusi 3 Minute Miracle Moisture -tehohoito auttaa ja rentouttaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia ja tekee niistä taas kaikin puolin onnelliset. Tämä puolestaan tekee Aussiestakin onnellisen.

aussie 3mm moisture 680x680

Vinkki! Vaahdota hieman hoitoainetta märkiin hiuksiin, odota kolmisen minuuttia, taputa käsiäsi ja pyöritä lantiotasi, kun huuhtelet hiuksesi lämpimällä vedellä ja – abrakadabra – hiuksesi saivat uuden, kiiltävän alun hetkessä.

Macadamiapähkinän hoitava salaisuus

Myönnettävä se on, että australialaiset macadamiapähkinät ovat mahtavia välipalana. Eniten merkitystä on kuitenkin sillä, mitä ne pitävät sisällään. Macadamiapähkinät ovat erittäin öljypitoisia ja niitä on käytetty Australiassa jo vuosisatojen ajan. Ne olisivat pystyneet salaisuutena, ellei eräs tutkimusmatkailija olisi raahannut niitä 1800-luvulla maapallon toiselle puolelle iloksemme. Nyt niitä voidaan käyttää herkullisena lisänä Aussien hiustenhoitotuotteissa. Kokeile itse.

Kuiville hiuksille tarkoitettu 3 Minute Miracle Moisture -tehohoito sammuttaa hiustesi janon. Sen ihmeellinen, kosteuttavaa australialaista macadamiapähkinäöljyä sisältävä koostumus muuttaa parkkiintuneet hiukset upean virkistyneiksi kutreiksi.

Miksi et kokeilisi koko tuotesarjaa? Katso alta muut Aussie 3 Minute Miracle -tehohoidot.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Älä menetä toivoasi. Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor -tehohoito muuttaa kuivat ja vaurioituneet hiukset kiiltäviksi kutreiksi alta aikayksikön. Kokeile sarjaan kuuluvaa shampoota, hoitoainetta ja 3 Minute Miracle Reconstructor -tehohoitoa, jotka kaikki sisältävät äärimmäisen ravitsevaa, australialaista jojobaöljyä.

aussie 3mm reconstructor 680x680

Aussie 3 Minute Miracle Shine

Onko sinulla kiillottomat, väsähtäneet hiukset, jotka kaipaavat elämäänsä uutta hohtoa? Aussie 3 Minute Miracle Shine -tehohoito on pelastuksesi! Tehohoito jättää hiukset säteileviksi viimeistä suortuvaa myöten. Australialaista chilenmansikkaa sisältävä tehohoito on kehitetty erityisesti vaurioituneille hiuksille. Joka päivässä voi olla hohtoa!

aussie 3mm shine2 680x680

Aussie 3 Minute Miracle Smooth

Scent-saatiomaiselle tuoksuva, australialaista Riberryä ja Cupuaçu-voita sisältävä, intensiivisesti kosteuttava koostumus kesyttää suortuvat ja tekee niistä silkinsileät ja kauniisti käyttäytyvät. Aussie harjoittelee vielä Cupuaçu-voin lausumista, mutta voi kuitenkin kertoa, että Smooth-tehohoito on todellinen siloituksen mestari. Intensiivisesti kosteuttava koostumus tekee huonosti käyttäytyvistä hiuksista täyteläisen kiiltävät ja sileät.

aussie 3mm smooth 680x680