Bakuchiol – Luonnon oma retinoli

Bakuchiol – Luonnon oma retinoli

Päivitetty 16.11.2021

Lehdistön trendikkäimmäksi nimeämä kosmetiikan raaka-aine vuonna 2021.

Nopeavaikutteinen, luonnosta saatava retinoli (A-vitamiini) stimuloi ihon uudistusprosessia, palauttaa iholle elastisuutta silottaen ihon pintajuonteita, sekä madaltaa syvempiäkin ilmejuonteita. Bakuchiol stimuloi ihon luonnollista kollageenisynteesiä ja on hellävarainen valinta myös herkälle ja couperoottiselle iholle. A-vitamiinin lisäksi tuotteita on rikastettu mm. 4D-hyaluronihappoyhdisteellä, E-vitamiinilla ja luonnon ravinnerikkailla öljyillä. Antioksidantit neutralisoivat iholla vapaiden radikaalien haittavaikutuksia.

Bakuchiol -tuotteilla hoidetaan mm. UVA- ja UVB-säteilyn, ilmansaasteiden ja mikropartikkelien iholla aiheuttamia haittoja sekä niistä johtuvaa ennenaikaista ihoa ikäännyttävää vaikutusta. Hektisen elämäntyylin vaikutukset näkyvät iholla yhä nuorempana. Tehokkailla, ihon oksidatiivista stressiä neutraloivilla tuotteilla saavutetaan sileämpi ja nuorekkaampi iho.

Dermatologisesti testattu MIRACULUM Bakuchiol -tuotelinja sisältää seuraavat tuotteet:

  • Rejuvenating Face Tonic 200ml – kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi kaikille ihotyypeille
  • Intense Nutrition Face Serum 30ml – nopeavaikutteinen tehoseerumi kasvoille ja kaulalle
  • Intense Lifting Day Cream 50ml - suojaava, uudistava ja rauhoittava päivävoide
  • Active Smoothing Eye Serum 20ml – herkkää silmänympärysihoa silottava ja täyteläistävä seerumi
  • Power of Rejuvenation Night Cream 50ml – rauhoittava ja ravitseva yövoide, joka uudistaa ihoa tehokkaasti sen ollessa levossa

Kenelle tuotteet soveltuvat? Erinomaiset koostumukset kaikille ihotyypeille. Erityisesti aikuinen iho, joka kaipaa kosteutta, siloisuutta ja kiinteytystä huomaa Bakuchiol -tuotelinjan positiiviset vaikutukset nopeasti.