Bloggaajan valinnat: Ida Jeminan suosikkituotteet kauniiseen meikkiin

Bloggaajan valinnat: Ida Jeminan suosikkituotteet kauniiseen meikkiin

Päivitetty 17.4.2019

Bloggaaja Ida Jemina kertoo suosikkimeikkituotteensa K-Citymarketin kauneuden valikoimasta.

Kuka on Ida Jemina?

Hyvinvoinnista, kauneudesta ja muodista sekä muista nuoren naisen elämään liittyvistä asioista kirjoittavan Ida Jeminan blogissa on myös treenivinkkejä ja ohjeita terveelliseen ruokavalioon. Ida Jeminan sydäntä lähellä ovat rakkaat koirat Urho ja Sisu sekä koti-illat hyvän ruoan äärellä. Tutustu Ida Jeminan blogiin täällä.

4 x Ida Jeminan suosikkituote meikkiin

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri Tämä aurinkopuuteri antaa iholle kauniin auringon kosketuksen. Sen pehmeä koostumus tekee lopputuloksesta luonnollisen ja hohdokkaan. Aurinkopuuteri tuoksuu myös aivan ihanalta.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge -meikkisieni Tässä on meikkisieni, joka levittää meikkivoiteen todella tasaisesti ja kevyesti iholle niin, että lopputulos on luonnollisen freesi. Käytän kosteutettua meikkisientä niin meikkivoiteen, peitevoiteen kuin irtopuuterinkin levittämiseen.

Eylure -yksittäiset tekoripset Ripset tekevät ihmeitä ja kirkastavat katsetta oli kasvoilla sitten päivä- tai iltameikki. Lisää muutama tupsu silmien ulkonurkkaan tuomaan tuuheutta ja pituutta.

Physicians Formula The Healthy Lip Velvet Liquid Lipstick -huulipuna Nätit sävyt ja puna tuntuu kostean tuntuiselta huulilla. Se ei kuivata ja pysyy kauniina pitkään. Lempisävyni on All-Natural Nude.

suosikkituotteet idajemina2 680

3 × Ida Jeminan luottotuote

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer -peitevoide Kuivaihoisena minun on mietittävä, mikä concealer toimii eikä korosta ryppyjä, ja tämä toimii erinomaisesti kerta toisensa jälkeen. Tämän peitevoiteen levityspää on ihan superhyvä ja pehmeä. Tuote levittyy kauniisti kasvoille, ei ole liian paksua eikä liian litkua. Täyden kympin tuote! Levitän sitä silmien alle, nenän varteen, otsaan, amorin kaareen sekä leukapieleen.

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless -puuteri Tämä veijari pitää aina olla mukana matkassa ihan vain jo kätevän peilirasian takia, mutta myös kevyen mattaisen koostumuksensa ansiosta. Sipaisen sitä usein nenän pieleen, jotta se ei lähde kiiltämään tai punottamaan. Puuteri sulautuu nätisti ihoon, eikä ole liian raskas.

Physicians Formula Shimmer Strips All-In-1 Custom Nude Palette For Face & Eyes -hehkupaletti Ostin tämän aikoinaan lomareissulta Yhdysvalloista, koska olin kuullut siitä niin paljon hyvää. Aivan ihanaa, että sitä saa nyt K-Citymarketista! Tämä tuote on superkätevä, sillä se on niin monikäyttöinen. Käytän paletin vaaleimpia värejä korostamaan poskipäitä ja tuomaan hehkua kasvoihin. Jos olen ruskettuneempi, voin käyttää tummempia sävyjä. Olen koukussa highlightereihin, mutta tarvitsisin oikeasti vain tämän! Se on todellinen luottotuote. Yksittäisiä värejä taas käytän luomella, silmien sisänurkissa ja ylähuulella. Värit levittyvät pehmeästi ja pakkaus on nätti.

luottotuotteet idajemina 680