Kauneus
Physicians Formula

Physicians Formula

Maailmalla tunnettu värikosmetiikkasarja Physicians Formula on nyt saatavilla valikoiduista K-Citymarketeista

(Physicians Formula -tuotteet ovat saatavilla valikoiduista K-Citymarketeista.)

Mikä on Physicians Formula?

Physicians Formula on meikkisarja Yhdysvaltojen Kaliforniasta. Merkin perusti vuonna 1937 lääkäri ja allergiaspesialisti Dr. Frank Crandall auttaakseen vaimoaan, joka kärsi ihosairaudesta, mutta halusi edelleen käyttää meikkejä. Sairauden herkistämälle iholle sopivia ei löytynyt, joten meikit oli kehitettävä itse. Vielä tänäkin päivänä kaikki tuotteet ovat tarkkaan tutkittuja ja testattuja, jotta ne täyttävät niille asetetut laatuvaatimukset.

Physicians Formula -sarjan tuotteet ovat:

 • Allergiaystävällisiä
 • Lääkäreiden kehittämiä
 • Herkälle iholle sopivia
 • Herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille sopivia
 • Dermatologisesti testattuja
 • Kliinisesti testattuja

Physicians Formula on kliinisesti tutkittu tuotemerkki yli 80 vuoden kokemuksella. Lääkärit ovat yhdistäneet terveyden viimeisimpiin kauneustrendeihin ja muuntaneet ne tehokkaan toimiviksi ja luotettaviksi meikkituotteiksi. Jokaisella naisella on oikeus tuntea itsensä kauniiksi ja voida hyvin! Physicians Formula tekee siitä helppoa.

Physicians Formula -sarjan tuotteet

Physicians Formula -sarjasta löydät kattavan valikoiman tuotteita kokonaisvaltaiseen kauneuteen:

 • useita ripsivärejä
 • aurinkopuutereita
 • BB-voiteita
 • upeita luomiväripaletteja
 • puutereita meikin kiinnittämiseen sekä hohtavia kasvojen korostamiseen
 • kulmatuotteita
 • ihonhoidon tuotteita

Tutustu Physicians Formulan valloittavaan kauneusvalikoimaan valikoiduissa K-Citymarketeissa.

Spotlight Illuminating Primer – heleyttävä pohjustus- ja korostusvoide

Jokaista imarteleva pohjustusvoide häivyttää, korjaa ja suojelee kasvojen ihoa sekä saa aikaan terveen, eläväisen pohjan meikille. Todella valaiseva voide sopii joko meikkivoiteen alle tai sitä voi käyttää korostustuotteen tapaan kasvojen korkeimmilla kohdilla meikkipohjan päällä.

pf spotlight illuminating primer 680x300

Eye Booster Gel Eyeliner Trio

Kolmen ultra-ohuen eyelinerin setti, saatavilla mustana tai ruskeana. Eyelinerkynä liukuu vaivattomasti ja nykimättä ja antaa pitkäkestoisen pidon. Murtumaton pää liukuu helposti ja tekee tarkan jäljen. Eyelinerin hoitava koostumus on pitkäkestoinen, vedenkestävä eikä se suttaannu – pysyy tarvittaessa 24 tuntia. B5- vitamiini, peptidit ja aminohapot hoitavat ja vahvistavat samalla ripsiä. Jokaisessa triossa on sama sävy kolmella viimeistelyllä: matta, satiini ja shimmer.

pf gel liner trio 680x300

The Healthy Eyeshadow

Klassiset ja koordinoidut luomivärisävyt, jotka kestävät aikaa. Neljän sävyn paletti sisältää sekoituksen matta-, satiini- ja shimmersävyjä. Runsaspigmenttiset luomivärit ovat helppoja kerrostaa ja häivyttää. Ne sopivat hyvin päivä- ja iltameikin tekoon. Koostumus ei varise ja sitä voidaan käyttää kuivana tai kosteana. Saatavilla on viisi vaihtoehtoa.

pf the healthy eyeshadow 680x300

Ihastuttava Murumuru Butter Collection

Physicians Formula -sarjan kulmakivi on Murumuru Butter -tuotesarja.

physicians formula murumuru banner

Monelle jo tutuksi tullut tuote on palkittu ja kehuttu, eksoottinen Butter Bronzer -aurinkopuuteri. Tuotteen salaisuus on Amazonin sademetsästä kotoisin olevien murumuru-, cupuacu- ja tucumavoiden sekoitus. Koostumus on täyteläinen sekoitus voidemaisuutta ja puuterimaisuutta. Huumaava tuoksu muistuttaa kesästä ja tropiikista. Ylellinen aurinkopuuteri saa aikaan upean hehkun ja terveen sävyn kasvoille. Sen levittyvyys kasvoilla on ihanteellinen. Tuotteesta on saatavilla neljä sävyä. Sopii vegaaneille.

ph butter bronzer 680x300

Samaa ikonista voisekoitusta sisältävät myös Butter Blush -poskipunat. Butter Blush valittiin 2019 Trendi-lehden ”Best Beauty Buy” -voittajaksi poskipunat-kategoriassa! Oletko jo löytänyt suosikkisi neljän sävyn valikoimasta?

ph butter blush 680x300

Butter-sarjasta löytyy myös kaksi upeaa luomiväripalettia. 12 luomivärin paleteista löytyy kauniita sävyjä sekä mattaisina että hohtavina versioina. Sävy ”Tropical Days” on monen bloggarin hehkuttama paletti, joka sisältää erinomaisia sävyjä pohjoismaiselle naiselle! Astetta tummempia sävyjä löytyy nimeä ”Sultry Nights” kantavasta paletista. Luomiväreissä on silkkisen pehmeä koostumus, joka sopii käytettäväksi kuivana ja myös kosteana. Etenkin vahvasti glittermäiset sävyt sopivat parhaiten sormella luomelle painaen käytettäviksi.

ph butter luomivari 680x300

Butter Lip Cream on uskomattoman helppo ja miellyttävä huulituote! Paras kaveri käsilaukkuun ja meikkipussiin. Voimaisen pehmeä koostumus levittyy huulille vaivattomasti ja antaa niille ihanan sävyn ja juuri sopivan kiillon. Koostumus hoitaa ja suojelee huulia. 12 sävyn valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva sävy niin juhla- kuin arkikäyttöönkin.

pf butter lipcream 680x300

Kaunis iho, kaunis meikki

Kaunein meikki syntyy hyvinvoivan ihon päälle. Physicians Formulan valikoimassa onkin saatavilla myös ihonhoidon tuotteita, jotka tukevat ihon terveyttä.

physicians formula skin banner

Multi-Masking Sticks - naamio puikossa

Kätevä voiteesta savinaamioksi muuntuva puikko ihon hoitamiseen. Uuden sukupolven savinaamiot eivät kuivata eivätkä halkeile ja ne muuttuvat hellävaraiseksi vaahdoksi huuhdottaessa. Koostumukset ovat täynnä hyviä raaka-aineita, jotka puhdistavat, kirkastavat ja rauhoittavat ihoa. Saatavilla kaksi vaihtoehtoa:

Pore Refining White Halloysite Clay on valkoinen savinaamio, joka puhdistaa ihohuokosia. Sen sisältämä kaoliini imee myös liikaa rasvaa. Tuote sopii hyvin rasvoittuvalle iholle ja on erinomainen kasvojen rasvoittuvalle T-alueelle.

Brightening Pink Triple Rose Clay saa värinsä Välimeren vaaleanpunaisesta savesta. Siinä on hento ruusuinen tuoksu. Naamio on kasvoja kirkastava.

pf multimaskingstick 680x300

Skin Booster Vitamin Shot - vitamiinishotti kasvoillesi

Päivittäinen annos ihoa parantavia vitamiineja ihon kirkastamiseksi ja nuorekkaan hehkun aikaansaamiseksi. Brightening sisältää kirkastavaa C-vitamiinia, maksaläiskiä häivyttävää lakritsia sekä ihonväriä parantavaa B3-vitamiinia. Time-restoring on täsmätuote ihon ikääntymisen merkkejä vastaan; punalevä kiinteyttää ja vegaaninen kollageeni palauttaa elastisuutta.

Vitamiinishotti levitetään kaikkialle kasvoille ja kaulalle. Voidaan käyttää yksinään tai kosteusvoiteen alla.

pf vitamin shot 680x300

Coconut Milk Eye Makeup Remover

Silmämeikin puhdistukseen sopii Coconut Milk Eye Makeup Remover. Se on hoitava, kookosmaitoa sisältävä, paksuhko voide, joka poistaa silmämeikin hyvin mutta silmiä ärsyttämättä.

pf coconut makeup remover 680x300

Kausikokoelmat

Usean kerran vuoden aikana meikkitelineen paraatipaikalle nostetaan limited edition -kausikokoelma; muista siis tarkkailla valikoiman ihania herkkutuotteita! Huhtikuussa 2020 kausikokoelmana on Organic Wear -sarjan tuotteita.

Organic Wear tarkoittaa Physicians Formulan tuotteita, joiden valmistuksessa huomattava osuus raaka-aineista ovat luomulaatuisia luonnon raaka-aineita. Huomionarvoista ovat myös tuotteiden pakkaukset, jotka ovat kierrätettäviä ja/tai uudelleenkäytettäviä.

Organic Wear kannattaa painaa mieleen – näistä upeista tuotteista kuulemme vielä!

Organic wear

Kuva viitteellinen

Katso videot: Skin Booster Vitamin Shot ja Coconut Milk Eye Make Up Remover