Uusi innovatiivinen Colgate Smile for Good -hammastahna

Uusi innovatiivinen Colgate Smile for Good -hammastahna

Julkaistu 10.11.2020

Uuden Colgate Smile for Good -hammastahnan tuubi on Colgaten ensimmäinen kierrätettävä hammastahnatuubi*.

K-Citymarket-logo 680 x 50

Tiesitkö, että melkein kaksi kolmasosaa kuluttajista ei tiedä, että hammastahnatuubeja ei voi kierrättää**. Colgate on tuonut markkinoille uuden Smile for Good -hammastahnan, jonka tuubi on täysin kierrätettävä. Sen valmistamiseen käytetään suurtiheyspolyeteeniä (HDPE), jota Suomessa käytetään myös esimerkiksi shampoopulloissa ja monien puhdistusaineiden pakkauksissa. Ja mikä parasta, tämä materiaali on kierrätettävää!

Colgaten tavoitteena on poistaa kokonaan käytöstä kierrätyskelvoton pakkausmateriaali. Colgate-tuotteet Smile for Good -hammastahna ja Bamboo Charcoal -hammasharja on luotu auttamaan arjen pienissä valinnoissa, joilla me kaikki voimme vaikuttaa positiivisesti ympäristöön ja tulevaisuuteen. Colgate on asettanut tavoitteekseen vaihtaa kaikki pakkausmateriaalinsa 100 % kierrätettäviin vaihtoehtoihin vuoteen 2025 mennessä.

Kaikki mitä tarvitset, eikä mitään muuta!

Smile for Good -hammastahna on tehty 99,7-prosenttisesti luonnollisista ainesosista, jotka on huolella valittu antamaan parhaan päivittäisen suojan hampaille. Tuote on sulfaatiton sekä Vegan Societyn, FSC:n ja EcoCert:n sertifioima.

Colgate SfG 680

Ainesosat:

Vesi - sitoo ainesosat yhteen Fluoridi - suojaa reikiintymiseltä Piidioksidi - pesee ja kiillottaa hampaat Glyseriini - estää tahnan kuivumisen Ksylitoli ja aromi - tekevät tahnasta hyvänmakuisen Selluloosakumi - luo tahnalle oikean koostumuksen Lauryyliglukosidi ja dinatrium kokoyyli glutamaatti - vaahdottavat tahnan

*Arvioinut RecyClass

**Perustuu Colgate-Palmoliven asiakaskyselyyn ‘The Conscious Consumer’, joka järjestettiin heinäkuussa 2019 Iso-Britanniassa, ja siihen osallistui noin 800 vastaajaa.

Tutustu muihin Colgate-tuotteisiin täällä.