Suosittu Depend-kynsienhoitosarja

Suosittu Depend-kynsienhoitosarja

Päivitetty 25.9.2023

Lue ohjeet värikkääseen kynsilakkaukseen ja tutustu samalla Dependin tuotteisiin!

Depend -kynsilakka täyttää 25 vuotta. Pienestä 5 ml pullosta on tullut näiden vuosien aikana suosittu ympäri maailman aina Euroopan, Aasian, Afrikan sekä Arabian maita myöden.

Yli viisi miljoona pulloa kulkevat läpi valmistuslinjojen vuosittain Ruotsin Halmstadissa omalla tehtaalla, päätyen asiakkaiden, kylpyhuoneiden sekä ammattilaisten hyllyille yli 50 maahan.

Dependin sesongeittain uudistuvat kynsilakat on varustettu uudella siveltimellä, joka helpottaa kynsilakan levitystä. Jokaisesta pullosta löytyy myös peittävyysmerkintä, joka kertoo, onko sävy peittävä, puolipeittävä vai läpikuultava.

Nyt yhdistellään värejä

Kynsilakoilla voi leikitellä ja käyttää kynsillä eri värejä sekä kuvioita. Kokeile ja yhdistele rohkeasti. Moniväriset kynnet näyttävät nyt trendikkäiltä!

erivarisetkynnet 680px

Huomaathan että kynnet kaipaavat säännöllistä hoitoa voidakseen hyvin ja jättääkseen kauniin pohjan kynsilakalle. Käytä päivittäin laadukkaita hoitotuotteita sekä kynsille että käsien iholle sekä tee huolellisempi kotimanikyyri viikon-kahden välein.

Pikaohjeet lakkaukseen

  1. Varaa aikaa riittävästi hoitoon, puhdistukseen, lakkaukseen ja kuivumiseen.

  2. Puhdista kynnen pinta huolellisesti vanhasta lakasta ja viilaa kynsi muotoon. Käytä hienoa kynsiviilaa, älä leikkaa kynsiä leikkurilla tai saksilla, jos mahdollista. Kynttä viilatessa pidä viila 45 asteen kulmassa kynnen kärkeen nähden ja viilaa sivuilta keskelle, aina yhdensuuntaisin vedoin. Puhdista vielä kynsipölystä.

  3. Käytä aina kynsilakan alla aluslakkaa, joka suojaa kynttä värjäytymiltä sekä tekee lakkauksesta kestävämmän. Yksi kerros aluslakkaa riittää.

  4. Levitä värilakka ohuina kerroksina, anna kerrosten kuivua huolellisesti joka välissä. Sulje kynnen kärki jokaisella kerroksella aina lopuksi.

  5. Käytä lopuksi päällyslakkaa viimeistelemään lopputuloksen. Anna kuivua.

Vinkki! Kynsien hoito ja lakkaus on aina kaksin verroin hauskempaa ystävän kanssa ja voitte tarvittaessa auttaa toisianne.

Kynsilakan poistaminen

Kynsilakan poistamiseen soveltuu myös Dependin Joutsenmerkin saanut kynsilakan poistoaine. Tuote on hellävarainen ympäristölle sekä kynsille samalla poistaen lakan tehokkaasti. Dependin kynsilakanpoistoaineet eivät sisällä asetonia, öljyjä, väriä tai hajusteita.

Tämä tuote palkittiin Ruotsin Beauty Awards 2018 kilpailussa sarjansa parhaana tuotteena sekä on ainoa tällä hetkellä markkinoilla oleva Joutsenmerkin saanut kynsilakanpoistotuote.

joutsenmerkitty lp 680px

Lakanpoistoaineiden valikoimassa on saatavilla myös helppokäyttöinen Dip-In tuote. Kasta sormet yksi kerrallaan nopeasti purkkiin. Kääntele kutakin sormea vaahtokumia vasten, kunnes lakka irtoaa. Kätevää, siistiä ja helppoa!

dip in sininen 680px