Dependin uutuuslakoilla upeat kynnet kevääseen

Dependin uutuuslakoilla upeat kynnet kevääseen

Päivitetty 16.8.2022

Gel iQ -geelilakka on nopeasti ja helposti levittyvä lakka, joka takaa täyteläisen lopputuloksen. 7day hybrid -kynsilakka taas kestää tavallista lakkaa kauemmin ja antaa loistavan kiillon. Minikynsilakkojen valikoima on puolestaan täydentynyt uusilla herkullisilla sävyillä. Tutustu tuotteisiin tarkemmin alla.

GEL IQ

Kynsisalonki kotona

Tuo kynsisalonki kotiisi ja luo kestävä kynsien geelilakkaus kotioloissa, silloin kun sinulle sopii. Gel iQ -geelilakka on nopeasti ja helposti levittyvä, joka takaa super-kiiltävän lopputuloksen ja jonka täyteläisyys erottaa sen tavallisista kynsilakoista. Gel iQ -geelilakkauksen luot vain 5 vaiheen avulla, ja lopputuloksena on jopa 14 päivää kestävä lakkaus. Gel iQ -geelilakkaus on helppo poistaa sarjan kahden erilaisen poistoaineen ja -tavan avulla.

Valitse oma suosikkisävysi sekä Start Kit -aloituspakkaus valikoiduista K-Citymarket myymälöistä.

artikkelikuvia geliq 680px

7DAY

Hybrid Teknologiaa kynsille

7day lakkausmenetelmä on sinulle, joka haluat kynsilakalta upeaa kiiltoa, ensiluokkaista kestävyyttä ja geelilakkauksen tuntua. 7day kynsilakkojen Hybrid -koostumus takaa super-nopean kuivumisajan, jopa viikon kestävyyden ja sitä on helppo levittää. Lakkaa käytetään normaalin kynsilakan tavoin, eli se kuivuu normaalissa päivä- ja keinovalossa ja se poistetaan tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

artikkelikuvia 7day 680px

MINI-KYNSILAKKA

Depend kynsilakkavalikoima on jälleen täydentynyt kauden herkullisimmilla sävyillä. Kevään Electric Gardens -kokoelman 12 sävyä viimeistelevät jokaisen lookin trendikkäillä pastellin, sekä popahtavan sähäköillä eri sävyillä. Sävyä vaihtaessasi poista aiempi lakkaus Depend Joutsenmerkityllä Pump In -kynsilakanpoistoaineella. Löydät ne nyt K-Citymarket myymälöistä!

Katso videoilta, kuinka luot 7day- ja Gel iQ -geelilakkauksen!