Elvital Bond Repair - välitön muutos hiuksissa syväkorjaavalla hiustenhoitosarjallamme

Elvital Bond Repair - välitön muutos hiuksissa syväkorjaavalla hiustenhoitosarjallamme

Julkaistu 4.4.2023

Ulkoiset rasitukset kuten harjaus, vaalennus, lämpökäsittely ja värjäys voivat vaurioittaa sekä haurastuttaa hiusta ja rikkoa sen sidoksia. Tämä näkyy hiusten katkeiluna, elottomuutena ja kuivuutena.

Kaikille hiustyypeille sopivat Elvital Bond Repair -hoitosarjan tuotteet korjaavat ja vahvistavat tehokkaasti vaurioituneita sidoksia – syvältä hiuksen ytimestä pintakerroksiin asti. Hoitavat koostumukset sisältävät muun muassa sitruunahappoa sisältävä bond-repair -kompleksia.

Vaurioituneet hiukset saavat välittömästi uutta vahvuutta* +82 % vahvemmat hiusten sisäiset sidokset** -98 % katkenneita hiuksia*** +90 % kiiltoa***

*Mittaustulos 5 käyttökerran jälkeen käytettäessä pre-shampoota, shampoota ja hoitoainetta. **Mittaustulos 6 käyttökerran jälkeen käytettäessä pre-shampoota, shampoota ja hoitoainetta. ***Mittaustulos käytettäessä pre-shampoota, shampoota ja hoitoainetta.

MicrosoftTeams-image (14) (1)

Näin vahvistat hiuksiasi Elvital Bond Repair -hoitorutiinilla

1. Elvital Bond Repair -pre-shampoo syväkorjaa

Intensiivisessä ennen pesua käytettävässä hoitokäsittelyssä on 12 % sitruunahappoa sisältävää bond repair -kompleksia.

Levitä kosteiden hiusten tyvestä latvoihin riittävä määrä koostumusta peittämään hiukset kauttaaltaan. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

2. Elvital Bond Repair -shampoo vahvistaa

Hiukset hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistavassa shampoossa on 5 % sitruunahappoa sisältävää bond repair -kompleksia. Hiero kauttaaltaan hiuksiin ja huuhtele huolellisesti.

3. Elvital Bond Repair -hoitoaine vahvistaa ja hoitaa

Vahvuutta ja kiiltoa tuovassa hoitoaineessa on 10 % sitruunahappoa sisältävää bond repair-kompleksia. Levitä hoitoainetta hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele.

4. Elvital Bond Repair -hiuksiin jätettävä seerumi suojaa

Hiuksiin jätettävä seerumi antaa hiuksille ihanasti pehmeyttä ja kiiltoa sekä suojaa niitä vaurioilta, kuten kaksihaaraisilta. 20 % sitruunahappoa sisältävää vahvistavaa kompleksia.

Käytä Bond Repair -hiustenhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Hiero pari tippaa käsiin ja levitä tasaisesti kosteiden tai kuivien hiusten pituuksiin sekä latvoihin.