Uudet XZ Kinuskikahvi -hiustenhoitotuotteet korjaavat ja vahvistavat hiuksia

Uudet XZ Kinuskikahvi -hiustenhoitotuotteet korjaavat ja vahvistavat hiuksia

Päivitetty 26.9.2022

XZ-uutuudet sisältävät kotimaisen kahvipaahtimon sivuvirrasta jalostettua kahviöljyä ja kotimaista betaiinia. Osa shampoiden tuotosta lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen. Tue keräystä kanssamme!

XZ:n uuden korjaavan ja vahvistavan hiustenhoitorutiinin hurmaavan paahteisen kinuskin ja kahvin tuoksuisissa uutuustuotteissa käytetään kahviöljyä, joka on jalostettu uusiokäyttämällä Pauligin kahvituotannon sivuvirtaa.

Uutuustuotteet vahvistavat ja korjaavat hiuksen rakennetta sekä vähentävät hiusten katkeilua. Ne saavat hiukset tuntumaan pehmeämmiltä, näyttämään kiiltävältä ja tekevät hiuksista terveen ja hyvinvoivan näköiset.

XZ haluaa osoittaa, että todellinen vahvuus on meissä yhdessä. Se lahjoittaa kymmenen prosenttia 22.9.-31.10. välisenä aikana myytyjen shampootuotteidensa myynnistä Roosa nauha -keräykseen.

XZ Kinuskikahvi korjaava ja vahvistava shampoo

XZ kahvi shampoo Shampoo vahvistaa ja korjaa hiuksen rakennetta sisältäpäin ja vähentää hiusten katkeilua. Kotimaisen kahvituotannon sivuvirrasta uusiokäyttämällä jalostettua kahviöljyä ja kotimaista betaiinia sisältävä shampoo pesee hiukset tehokkaasti sekä tekee hiuksista hoidetun, terveen ja hyvinvoivan näköiset. Täyteläinen ja herkullinen paahteisen kinuskin ja kahvin tuoksu.

XZ Kinuskikahvi korjaava ja vahvistava hoitoaine

XZ kahvi hoitoaine

Hoitoaine vahvistaa ja korjaa hiusta ja vähentää hiusten katkeilua sekä parantaa hiusten kammattavuutta ja käsiteltävyyttä. Kotimaisen kahvituotannon sivuvirrasta uusiokäyttämällä jalostettua kahviöljyä ja kotimaista betaiinia sisältävä hoitoaine saa hiukset tuntumaan pehmeämmiltä ja kiiltäviltä sekä tekee hiuksista terveen ja hyvinvoivan näköiset. Täyteläinen ja herkullinen paahteisen kinuskin ja kahvin tuoksu.

XZ Kinuskikahvi korjaava ja vahvistava hiustuoksusuihke

XZ kahvi hoitosuihke

Hiustuoksusuihke vahvistaa ja korjaa hiusta, vähentää hiusten katkeilua ja sähköisyyttä sekä parantaa hiusten käsiteltävyyttä. Kotimaisen kahvituotannon sivuvirrasta uusiokäyttämällä jalostettua kahviöljyä ja kotimaista betaiinia sisältävä hiustuoksusuihke korjaa, vahvistaa, hoitaa ja kosteuttaa hiuksia sekä antaa niille kiiltoa ja tekee niistä terveen ja hyvinvoivan näköiset. Vahvistava ja hoitava hiustuoksusuihke viimeistelee XZ kinuskikahvi -hiustenhoitorutiinin jättäen hiuksiin herkullisen paahteisen kinuskin tuoksun.